29 Σεπτεμβρίου 2023

Η SAS 2η στη λίστα του FORTUNE με τις "100 εταιρείες με τα καλύτερα εργασιακά περιβάλλοντα"

Με μια σημαντική διεθνή διάκριση ξεκινά τη χρονιά η SAS κατακτώντας τη 2η θέση στην ετήσια λίστα του έγκριτου περιοδικού FORTUNE για το 2013 με τις "100 εταιρείες με τα καλύτερα εργασιακά περιβάλλοντα" στις ΗΠΑ. To περιβάλλον της SAS, εκτός αυτών καθ' αυτών των εργασιακών συνθηκών, κατέκτησε κορυφαίες θέσεις τόσο όσον αφορά στις προκλήσεις που δημιουργεί για τους εργαζόμενους, αλλά και για την ενθάρρυνση των ηγετικών ικανοτήτων τους. Αξίζει να σημειωθεί ότι η SAS συμπεριλαμβάνεται στη συγκεκριμένη λίστα από τότε που αυτή δημιουργήθηκε από το FORTUNE (1998), ενώ είναι η 10η φορά που συγκαταλέγεται στις κορυφαίες 10 εταιρείες.

 

Η SAS πιστεύει ότι οι ευχαριστημένοι και υγιείς εργαζόμενοι οδηγούν την καινοτομία που υποστηρίζει την ηγετική θέση της στο χώρο του λογισμικού και των υπηρεσιών business analytics.

 

Ο CEO της SAS, Jim Goodnight, δήλωσε σχετικά: "Η δυνατότητά μας να προσελκύουμε και να διατηρούμε δημιουργικούς εργαζόμενους συμβάλλει άμεσα στη συνεχή ανάπτυξη των εσόδων και της κερδοφορίας μας, αλλά και στην ανάπτυξη κορυφαίων προϊόντων και λύσεων".

 

Στην "καρδιά" του επιχειρηματικού μοντέλου της εταιρείας βρίσκεται μια απλή ιδέα: ικανοποιημένοι εργαζόμενοι δημιουργούν ικανοποιημένους πελάτες.

 

Το 2012, η SAS κατέκτησε την 1η θέση στη λίστα με τις 25 μεγαλύτερες εταιρείες στον κόσμο με τα καλύτερα εργασιακά περιβάλλοντα του Ινστιτούτου Great Place to Work. Επίσης, κατετάγη 3η στην αντίστοιχη λίστα του FORTUNE με τα καλύτερα εργασιακά περιβάλλοντα στις ΗΠΑ, και 1η στην ίδια λίστα τόσο το 2010 όσο και το 2011.