8 Δεκεμβρίου 2022

Η εταιρία ανάλυσης και διαχείρισης εταιρικών αρχείων Sumo Logic συγκέντρωσε $30 εκατομμύρια από επενδυτικά κεφάλαια

Η Sumo Logic, μια startup εταιρεία που εστιάζει στη διαχείριση enterprise log αρχείων και analytics, συγκέντρωσε $30 εκατομμύρια σε χρηματοδότηση σειράς C της οποίας ηγήθηκε η Accel Partners, με τη συμμετοχή υπαρχόντων επενδυτών, όπως οι Greylock Partners και Sutter Hill Ventures. Ο τελευταίος γύρος χρηματοδότησης φέρνει τη συνολική χρηματοδότηση κοινοπραξίας της εταιρείας στα $50,5 εκατομμύρια.

 

Η υπηρεσία χρησιμοποιεί πολύπλοκους αλγόριθμους για να προσφέρει στις επιχειρήσεις ξεκάθαρα στοιχεία και στατιστικά σχετικά με τη λειτουργία και την ασφάλεια της επιχείρησης χρησιμοποιώντας τα log δεδομένα τους σε πραγματικό χρόνο και σε μαζική κλίμακα. Η υπηρεσία μπορεί να αναλύσει petabytes δεδομένων μέσα σε μια μόνο ημέρα. Έτσι εξαλείφεται η ανάγκη για μια ακριβή εφαρμογή διαχείρισης που θα βρίσκεται εσωτερικά της επιχείρησης.

 

«Η Sumo Logic παντρεύει τα μοναδικά και δυνατά analytics της με την υπηρεσία διαχείρισης log αρχείων με στόχο να παρεχει στις επιχειρήσεις μια ελκυστική λύση Δεδομένων Μεγάλου Όγκου στο Cloud», ανέφερε ο Ping Li, στέλεχος της Accel Partners και υπεύθυνος για το Big Data Fund της Accel. «Με την υπηρεσία της Sumo Logic, τα τμήματα IT και Operations μπορούν να διαθέτουν σημαντικά αποτελέσματα και στατιστικά στοιχεία που είναι ικανά να μεταμορφώσουν την επιχείρηση».