2 Δεκεμβρίου 2022

Η Vodafone συνεργάζεται με την Oracle για να επιταχύνει τον εκσυγχρονισμό της τεχνολογίας με το Oracle Cloud Infrastructure

Ο τηλεπικοινωνιακός όμιλος σχεδιάζει να εκσυγχρονίσει και να μετακινήσει κρίσιμα συστήματα σε ειδικές περιοχές Oracle Cloud Infrastructure για να υποστηρίξει την παροχή τηλεπικοινωνιακών υπηρεσιών νέας γενιάς

Η Oracle και η Vodafone, η μεγαλύτερη εταιρεία τεχνολογίας επικοινωνιών για το σύνολο της Ευρώπης και την Αφρική, ανακοίνωσε σήμερα μια στρατηγική συνεργασία με σκοπό τον εκσυγχρονισμό των ευρωπαϊκών της υποδομών IT και την επιτάχυνση της μετάβασης στο cloud.

Περισσότερα...

Η Oracle και η Red Bull Racing ξεκινούν ένα νέο κεφάλαιο καινοτομίας στη Φόρμουλα 1

Η Oracle και η Red Bull Racing βελτίωσαν τη συνεργασία τους και παρουσιάζουν το νέο όνομα της Ομάδας, Oracle Red Bull Racing, καθώς και το νέο μονοθέσιο της ομάδας για την ερχόμενη χρονιά, το RB18. Με βάση την επιτυχημένη πορεία στο περσινό Πρωτάθλημα Οδηγών της F1, το 2022 θα περιλαμβάνει για την Ομάδα εκτεταμένη χρήση του Oracle Cloud στους πιο σημαντικούς τομείς λειτουργίας της, όπως διαμόρφωση αγωνιστικής στρατηγικής βάσει εργαλείων ανάλυσης, βελτιστοποιημένη εξέλιξη κινητήρων, εκπαίδευση των οδηγών με βάση την AI και τη μηχανική εκμάθηση, καθώς και εξατομικευμένη εμπειρία για τους οπαδούς.

Περισσότερα...

Βραβευμένη εταιρεία λιανικής πώλησης υποδημάτων μπαίνει στο Oracle Cloud

Eshoes

Η υπηρεσία cloud για τον σχεδιασμό αποθέματος και την παραγωγικότητα υλοποιήθηκε μέσα σε μόλις 13 εβδομάδες

Η eobuwie.pl κατέχει ηγετική θέση στην πώληση υποδημάτων, τσαντών και αξεσουάρ στην Κεντρική και Ανατολική Ευρώπη, ενώ δραστηριοποιείται και στην Ελλάδα με την επωνυμία epapoutsia.gr. Καθώς η εταιρεία επεκτείνεται σε νέες αγορές, αυξάνεται η πολυπλοκότητα όσον αφορά τα αποθέματα και τις συλλογές υποδημάτων και αξεσουάρ. Για να βελτιστοποιήσει και να αυτοματοποιήσει τις διαδικασίες σχεδιασμού και να ανταποκριθεί στις μεταβαλλόμενες απαιτήσεις των πελατών, η eobuwie.pl επέλεξε πρόσφατα τη Retail λύση της Oracle “Cloud Merchandising”. Πλέον, οι ομάδες της εταιρείας που έχουν αναλάβει τη διαχείριση των προϊόντων θα μπορούν να ακολουθούν μια πιο ενοποιημένη και έξυπνη διαδικασία σχεδιασμού για όλες τις σειρές και συλλογές των συνεχών αυξανόμενων  προϊόντων  της εταιρειας.

Ο Szymon Dąbrowski, Εμπορικός Διευθυντής της eobuwie.pl S.A., δήλωσε: «Η επένδυσή μας στην Oracle μάς επιτρέπει να βελτιστοποιήσουμε και να  επέκτεινουμε την γκάμα των προϊόντων μας ώστε να ανταποκριθούμε στη ζήτηση των πελατών με μια ανανεωμένη συλλογή, η οποία θα μπορεί να είναι προσβάσιμη ανεξάρτητα από το κανάλι που επιλέγουν οι πελάτες για τις αγορές τους.»

Περισσότερα...

Οι καταναλωτές κάνουν νωρίς τις αγορές τους για τις γιορτές για να αποφύγουν τα προβλήματα στις εφοδιαστικές αλυσίδες

Από νέα έρευνα της Oracle προκύπτει ότι το 43% των Ευρωπαίων επιδιώκουν να επωφεληθούν από τις προσφορές της Black Friday και πολλοί στρέφονται στις δωροκάρτες για να αποφύγουν την αναστάτωση κατά τις μέρες των γιορτών

 

26 Νοεμβρίου 2021 – Σαν να μην έφτανε η πανδημία, μια νέα έρευνα της Oracle Retail σε καταναλωτές έδειξε ότι ανησυχούν πως οι καθυστερήσεις στις εφοδιαστικές αλυσίδες και τις παραδόσεις θα προκαλέσουν σοβαρά προβλήματα κατά τις γιορτές. Έτσι, σε ποσοστό 39% οι Ευρωπαίοι έχουν αρχίσει ήδη να κάνουν τις αγορές τους για τις γιορτές ή σχεδιάζουν να ψωνίσουν νωρίτερα από ό,τι συνήθως. Από τους συμμετέχοντες στην έρευνα, το 14% είναι ακόμα και πρόθυμο να πληρώσει περισσότερα για να διασφαλίσει ταχύτερη ή εγγυημένη παράδοση, ενώ το 16% σχεδιάζει να παραγγείλει περισσότερα δώρα για την περίπτωση που κάποια από αυτά θα καθυστερήσουν ή θα ακυρωθούν. Αυτά τα ποσοστά ανεβαίνουν σε 19% και 24%, αντίστοιχα, για τη γενιά των millennials*. 

Περισσότερα...

Οι εργαζόμενοι διεθνώς αισθάνονται μόνοι, απομονωμένοι και εκτός ελέγχου της καριέρας τους

Αναζητούν ευκαιρίες προσωπικής επαγγελματικής εξέλιξης και στρέφονται σε λύσεις τεχνητής νοημοσύνης “AI” για βοήθεια

 

  • Σύμφωνα με αποτελέσματα διεθνής έρευνας, πάνω από το 75% των συμμετεχόντων  αισθάνονται στάσιμοι τόσο προσωπικά όσο και επαγγελματικά.
  • Το 88% δηλώνει ότι ο ορισμός της επιτυχίας έχει αλλάξει αφότου ξεκίνησε η πανδημία
  • Το 85% επιθυμεί την συμβολή της τεχνολογίας ώστε να τους βοηθήσει να ορίσουν το μέλλον της καριέρας τους.

 

Περισσότερα...

Η Oracle επεκτείνει την παγκόσμια εμβέλεια του Cloud για να ανταποκριθεί στον συνεχιζόμενο τριψήφιο ρυθμό ανάπτυξης

Η πρωτοποριακή στρατηγική με τα διπλά Regions, η βιωσιμότητα και η νέας γενιάς αρχιτεκτονική του cloud βοηθούν τους πελάτες απέναντι στις απαιτήσεις περί επιχειρηματικής συνέχειας και συμμόρφωσης

 

Το OCI διαθέτει τώρα 30 Cloud Regions ανά τον κόσμο, μία από τις ταχύτερες επεκτάσεις που έχει σημειώσει οποιοσδήποτε από τους μεγάλους προμηθευτές λύσεων cloud

Περισσότερα...

Ο Στέφανος Διονυσόπουλος αναλαμβάνει Country Leader για την Ελλάδα και Cluster Leader για την περιοχή GCMB

Από την 1η Νοεμβρίου, ο Στέφανος Διονυσόπουλος αναλαμβάνει Country Leader της Oracle για την Ελλάδα και Cluster Leader για την περιοχή GCMB (Ελλάδα, Κύπρος, Μάλτα και Βουλγαρία). 

 

Ο Στέφανος εργάζεται στην Oracle από το 2002, ενώ τα τελευταία 11 χρόνια κατείχε ποικίλες διευθυντικές θέσεις Πωλήσεων για την Ελλάδα και το εξωτερικό, με πιο πρόσφατη αυτή του Διευθυντή Πωλήσεων Τεχνολογίας για την Ελλάδα και τη Βουλγαρία. 

Περισσότερα...

Διαθέσιμη η νέα έκδοση των ταχύτερων και οικονομικά προσιτών συστημάτων στον κλάδο για τη φιλοξενία και λειτουργία της Oracle Database

Η Oracle παρουσιάζει τις πλατφόρμες νέας γενιάς Exadata X9M04 Οκτωβρίου 2021 — Η Oracle ανακοίνωσε τη διαθεσιμότητα της πλατφόρμας Oracle Exadata X9M, της πιο πρόσφατης έκδοσης των ταχύτερων και πιο οικονομικά προσιτών συστημάτων στον κλάδο, για την φιλοξενία και λειτουργία της Oracle Database. Οι νέες λύσεις Exadata X9M περιλαμβάνουν το Exadata Database Machine X9M και το Exadata Cloud@Customer X9M - τη μοναδική πλατφόρμα που μπορεί να φιλοξενήσει την Oracle Autonomous Database εντός του data center των πελατών μας. Σήμερα, το 87% των εταιρειών του Global Fortune 100 καθώς και χιλιάδες μικρότερες σε μέγεθος εταιρείες βασίζονται στα συστήματα Oracle Exadata για να εκτελέσουν κρίσιμα για την επιχείρηση φορτία που αφορούν στη διαχείριση δεδομένων.

Περισσότερα...