29 Νοεμβρίου 2022

Κορυφαίοι ειδικοί ασφαλείας καλούν τις επιχειρήσεις να προετοιμαστούν για την επανάσταση που φέρνουν τα Big Data στον τομέα της προστασίας υποδομών και πληροφοριών

Το νέο Security Brief της RSA εξηγεί πώς τα Big Data θα αλλάξουν τις προδιαγραφές και τις τεχνολογίες ασφαλείας έως το 2015.

 

Ειδικοί στον τομέα της ασφάλειας από τη Booz Allen Hamilton, το Northeastern University και την RSA προβλέπουν ότι μέσα στα επόμενα δύο χρόνια τα Big Data είναι πιθανό να οδηγήσουν στον πλήρη ανασχηματισμό σχεδόν κάθε κύριας τεχνολογίας στον κλάδο της ασφάλειας των δεδομένων.

 

Το τελευταίο ενημερωτικό δελτίο της RSA για θέματα ασφαλείας (RSA Security Brief), με τίτλο “Big Data Fuels Intelligence-Driven Security” αποτυπώνει τις βασικές κατευθύνσεις στον τομέα της προστασίας και βοηθά τις επιχειρήσεις να αξιοποιήσουν την ασφάλεια που προσφέρουν τα Big Data και τα έξυπνα εργαλεία ανάλυσης προκειμένου να κάνουν καλύτερη εκτίμηση των κινδύνων, αλλά και να αποτρέπουν ή να προβλέπουν άγνωστες απειλές.

 

Περισσότερες και αναλυτικές πληροφορίες για το θέμα στο επόμενο Business Analytics Newsletter που θα αποσταλεί στις επόμενες ημέρες.