8 Δεκεμβρίου 2022

Η Guidewire Επεκτείνει τις Δυνατότητες BI και Προσθέτει τον 100ο της Πελάτη

Η Guidewire Software, ένας πάροχος λογισμικού για ασφαλιστές ακινήτων και ατυχημάτων, ανακοινώνει το λανσάρισμα του λογισμικού IBM Cognos Business Intelligence ως προ-ενσωματωμένη επιλογή μαζί με τα συστήματα Guidewire InsuranceSuite για ανάληψη ασφαλιστικών κινδύνων και διοίκηση, διαχείριση απαιτήσεων και τιμολόγηση.

 

Επιπλέον, η Guidewire ανακοινώνει την πρόσθεση του 100ου πελάτη της. Η Citizens Property Insurance επέλεξε τη Guidewire InsuranceSuite ως την πλατφόρμα της για την ανάληψη ασφαλιστικών κινδύνων και τη διοίκηση, τη διαχείριση απαιτήσεων και την τιμολόγηση για όλους τους τομείς επιχειρήσεων.

 

«Η ασφάλειες ακινήτων και ατυχημάτων είναι μια βιομηχανία πολύ πλούσια σε πληροφορίες», αναφέρει η Karlyn Carnahan, επικεφαλής της Novarica, για τη σχέση ανάμεσα στη Guidewire και την IBM. «Συστήματα που διευκολύνουν τον διακανονισμό χρηματιστηριακών συναλλαγών, μη συμβατά μοντέλα δεδομένων και κληρονομημένη τεχνολογία έχουν εμποδίσει τη δυνατότητα της βιομηχανίας να επωφεληθεί πλήρως από τα δεδομένα της. Η στενή ενσωμάτωση των δυνατοτήτων BI με λύσεις βασικών απαιτήσεων δίνει στους ασφαλιστές ακινήτων και ατυχημάτων τη δυνατότητα να πολλαπλασιάζουν τα δεδομένα που είναι πλούσια σε απαιτήσεις για την καλύτερη λήψη αποφάσεων».