30 Ιανουαρίου 2023

Decentraland MANA εκτοξεύεται 70% σε μία εβδομάδα, Εδώ είναι τι οδηγεί Surge

Περίληψη Άρθρου:
Το native token MANA της Decentraland σημείωσε σημαντική άνοδο την τελευταία ημέρα, 22% τις τελευταίες 24 ώρες και 70% σε μια εβδομάδα. Αυτό συμπίπτει με την έναρξη του Australian Open στις 16 Ιανουαρίου και τη βελτίωση του κλίματος στις ευρύτερες αγορές κρυπτογράφησης λόγω των ενθαρρυντικών μακροοικονομικών δεδομένων. Άλλες μάρκες τυχερών παιχνιδιών και metaverse γνώρισαν επίσης αξιοσημείωτη άνοδο την περασμένη εβδομάδα. Η Decentraland εισήγαγε επίσης πρόσφατα πρόσθετες λειτουργίες χρηστών, νέες λειτουργίες προφίλ και λειτουργίες avatar. Για να γιορτάσει το Australian Open 2023, η Decentraland έχει προγραμματίσει έναν χώρο στο Twitter για τις 17 Ιανουαρίου για να μοιραστεί λεπτομέρειες σχετικά με την 14ήμερη ενεργοποίηση του τουρνουά.

Αναλυτικά το άρθρο:
Το native token του metaverse project Decentraland (MANA) έχει αυξηθεί κατά την τελευταία ημέρα, καθώς τα metaverse tokens έχουν εντυπωσιακές επιδόσεις από την αρχή του νέου έτους. Από τις 30 Δεκεμβρίου, αφού η τιμή έφτασε στη βάση των 0,284 δολαρίων, το MANA έχει δει 14 από τις 16 ημέρες σε πράσινο χρώμα.

Παρόλο που κάποια από τα ενδοημερήσια κέρδη της είχαν μειωθεί, η τιμή της MANA παραμένει αυξημένη κατά 22% τις τελευταίες 24 ώρες και διαπραγματεύεται στα 0,67 δολάρια την ώρα του Τύπου. Το token έχει αυξηθεί σχεδόν 70% μέσα σε μια εβδομάδα. Η άνοδος της τιμής του MANA τις τελευταίες 24 ώρες συμπίπτει με την έναρξη του Australian Open στις 16 Ιανουαρίου.

Τα κρυπτονομίσματα με σχετικά μικρότερη κεφαλαιοποίηση έχουν υπεραποδώσει καθώς βελτιώθηκε το κλίμα στις ευρύτερες αγορές κρυπτογράφησης λόγω ενθαρρυντικών μακροοικονομικών δεδομένων.

Άλλα tokens τυχερών παιχνιδιών και metaverse γνώρισαν αξιοσημείωτη άνοδο την προηγούμενη εβδομάδα. Το GALA της Gala Games αυξήθηκε κατά 30% την προηγούμενη εβδομάδα, ενώ το εγγενές SAND της The Sandbox αυξήθηκε κατά 32%.

Το Australian Open metaverse επιστρέφει στο Decentraland
Το Australian Open 2023 είναι ένα τουρνουά τένις Grand Slam που φιλοξενείται στο Melbourne Park και ο πρώτος γύρος ξεκινά από τις 16 έως τις 29 Ιανουαρίου 2023. Θα είναι η 111η διοργάνωση του Australian Open, η 55η στην Open Era και το πρώτο Grand Slam της χρονιάς.

Σε ένα tweet που δημοσιεύτηκε στον επίσημο λογαριασμό του Decentraland στο Twitter, το metaverse του Australian Open, "AOmetaverse", επέστρεψε στο Decentraland.

Το "AOmetaverse" και η Vegas City, ο προορισμός ψυχαγωγίας του metaverse και η μεγαλύτερη εμπορική ζώνη στο Decentraland, έχουν προγραμματίσει έναν χώρο στο Twitter για τις 17 Ιανουαρίου για να μοιραστούν λεπτομέρειες σχετικά με τη 14ήμερη ενεργοποίηση του Australian Open 2023.

Την περασμένη εβδομάδα, η Decentraland εισήγαγε πρόσθετες λειτουργίες για τους χρήστες. Η ενημέρωση προσθέτει επίσης νέες λειτουργίες προφίλ και avatar.

Πηγή:Decentraland MANA Skyrockets 70% in One Week, Here's What's Driving Surge