29 Μαρτίου 2024

Διάκριση Global Power Seller 2009

Η κορυφαία ανεξάρτητη εταιρεία αναλύσεων Forrester Research, Inc. χαρακτηρίζει την Oracle ως "Global Power Seller" για τις συμφωνίες της όσον αφορά στις πλατφόρμες τραπεζικών συναλλαγών, σε έκθεσή της που δημοσιεύτηκε το Μάιο του 2010 με τίτλο "Global Banking Platform Deals".

·      Η Oracle λαμβάνει αυτή τη διάκριση για τέταρτη συνεχόμενη χρονιά.
·      Ο χαρακτηρισμός "Global Power Seller" δίνεται από τη Forrester Research σε εταιρείες με «περισσότερους από 35 νέους πελάτες όσον αφορά στις πλατφόρμες τραπεζικών συναλλαγών σε τουλάχιστον έξι περιοχές του κόσμου μέσα στο 2009».
·      Μεταξύ 17 εταιρειών που συμμετείχαν στην έρευνα για την έκθεση, μόνο η Oracle και ένας ακόμα προμηθευτής χαρακτηρίστηκαν ως Global Power Sellers.
·      Σύμφωνα με την έκθεση, η Oracle κατόρθωσε να πετύχει 56 από τις συνολικά 269 έγκυρες «νέες κατονομασμένες συμφωνίες» για πλατφόρμες τραπεζικών συναλλαγών για το 2009.
·      Στην έκθεση, ο Αντιπρόεδρος της Forrester και Επικεφαλής Αναλυτής Jost Hoppermann, αναφέρει ότι «η Oracle επιδεικνύει για μία ακόμα φορά το μεγαλύτερο αριθμό καταμετρημένων συμφωνιών. Η Oracle πέτυχε καταμετρημένες συμφωνίες σε όλες τις περιοχές του κόσμου, με ιδιαίτερη έμφαση στην περιοχή της Ασίας/Ειρηνικού και, έπειτα, στην Ευρώπη και τη Μέση Ανατολή».
·      Ο Hopperman επισημαίνει, επίσης, ότι «οι συμφωνίες που υπέγραψε (η Oracle) περιελάμβαναν λειτουργίες — με εξαίρεση τη διαχείριση καρτών — όλων των καθορισμένων κατηγοριών, από τις βασικές τραπεζικές υπηρεσίες και λύσεις για υποκαταστήματα μέχρι τη διαχείριση κινδύνου και συστήματα τραπεζικής βασισμένα στις αρχές του Ισλάμ».