28 Σεπτεμβρίου 2022

Επιχειρησιακή νοημοσύνη και επιχειρησιακή ανάλυση: βασικές διαφορές και θετικά – έρευνα της infiniti

Η Infiniti Research, πάροχος υπηρεσιών επιχειρησιακής νοημοσύνης, ανακοίνωσε την ολοκλήρωση του τελευταίου άρθρου της για τη διαφορά ανάμεσα στην επιχειρησιακή νοημοσύνη και την επιχειρησιακή ανάλυση. Με τη ραγδαία αύξηση το όγκου των δεδομένων που παράγονται και αποθηκεύονται από τις επιχειρήσεις, οι εταιρείες έχουν αρχίσει να ανακαλύπτουν νέους τρόπους διαχείρισης αυτών. Οι υπηρεσίες επιχειρησιακών αναλύσεων και νοημοσύνης συμβάλλουν σε μια βαθύτερη κατανόηση για τη διαχείριση μεγάλου όγκου μη δομημένων δεδομένων.

Στο σύγχρονο ανταγωνιστικό επιχειρηματικό περιβάλλον, οι εταιρείες έχουν αρχίσει να τείνουν προς την υιοθέτηση προηγμένων τεχνολογικών λύσεων για διαχειριστούν τον όγκο εργασίας, να διατηρήσουν την αποδοτικότητα και να ενισχύσουν την ανταγωνιστικότητά τους. Για την άνθηση της επιχείρησής σας, πρέπει να γνωρίζετε τι λειτουργεί, τι όχι και πως να βελτιωθείτε. Η Infiniti έχει παραθέσει μερικές διαφορές ανάμεσα στην επιχειρησιακή νοημοσύνη και την επιχειρησιακή ανάλυση για να σας βοηθήσει να επιλέξετε το σωστό εργαλείο για την επιχείρησή σας.

Σύμφωνα με τους ειδικούς στην Infiniti, “Ο αριθμός των αναζητήσεων στο Google για την επιχειρησιακή ανάλυση έχει αυξηθεί απότομα τα τελευταία χρόνια, ενώ για την επιχειρησιακή νοημοσύνη έχει πέσει.”

Προτερήματα της επιχειρησιακής ανάλυσης

  • Η επιχειρησιακή ανάλυση συμπεριλαμβάνει τη χρήση στατιστικής ανάλυσης και μοντέλα προβλέψεων για τη βελτίωση του επιχειρησιακού προγραμματισμού
  • Παρέχει απαντήσεις όπως τους λόγους προτίμησης ενός προϊόντος από τους καταναλωτές

Προτερήματα της επιχειρησιακής νοημοσύνης

  • Η επιχειρησιακή νοημοσύνη αφορά την ανακάλυψη και συλλογή των δεδομένων της επιχείρησης για την κατανόηση της λειτουργίας της και για τη λήψη καλύτερα πληροφορημένων αποφάσεων.
  • Η επιχειρησιακή νοημοσύνη είναι απαραίτητη για το τρέξιμο της επιχείρησης.

Κατεβάστε ολόκληρο το άρθρο για τις διαφορές αυτές:

https://www.infinitiresearch.com/request-white-paper?related=84296

Σχετικά με την Infiniti Research

Αφού ιδρύθηκε το 2003, η Infiniti Research είναι μια κορυφαία εταιρεία ερευνών αγοράς που παρέχει έξυπνες λύσεις στις επιχειρηματικές σας προκλήσεις. Δραστηριοποιείται σε παραπάνω από 100 κράτη στην ανάλυση ανταγωνισμού, πρόβλεψη καινοτομιών και ανάπτυξη έξυπνων επιχειρηματικών στρατηγικών.

Με πάνω από 15 χρόνια εμπειρίας και παρουσία σε τρεις ηπείρους, η Infiniti Research είναι ουσιαστικής σημασίας στην παροχή υπηρεσιών ανταγωνιστικής νοημοσύνης , στρατηγικής και επιχειρηματικής έρευνας σε πάνω απο 550 εταιρείες παγκοσμίως.