23 Σεπτεμβρίου 2023

Η MapR Technologies από τις πρώτες που έλαβαν status επάρκειας Big Data από την Amazon Web Services

Η MapR Technologies, πάροχος του κορυφαίου Apache™ Hadoop®, ανακοίνωσε σήμερα ότι θα είναι από τις πρώτες εταιρίες που θα λάβουν status επάρκειας Big Data από την Amazon Web Services. Τώρα, ως μέλος της νέου προγράμματος επάρκειας της AWS Partner Network (APN), η AWS επιβράβευσε την MapR ως συνεργάτη επάρκειας Big Data με βάση την καταναλωτική επιτυχία, την τεχνική αρτιότητα και την επικύρωση λογισμικού.

«Ως η πρώτη εταιρία του προγράμματος επάρκειας της ΑΡΝ, χαιρόμαστε που αναγνωρίστηκε η συνεισφορά μας στους πελάτες που χρησιμοποιούν Hadoop σε περιβάλλον  κατασκευής σε οποιαδήποτε κλίμακα», ανέφερε ο Jon Posnik, αντιπρόεδρος επιχειρηματικής ανάπτυξης της MapR Technologies. «Αυτή η επικύρωση επαναβεβαιώνει την αξία της εταιρίας μας σε οποιοδήποτε cloud καθώς παρέχει απίστευτη ευελιξία, επεκτασιμότητα και σχέση κέρδους-αποτελεσματικότητας».

Η MapR Distribution για Hadoop είναι μια εταιρική πλατφόρμα που κατασκευάστηκε εκ θεμελίων για πρωτοφανή αξιοπιστία, ευκολία χρήσης και υψηλά επίπεδα απόδοσης σε Hadoop, NoSQL, βάσεις δεδομένων και εφαρμογές που τρέχουν στο διαδίκτυο. Η MapR είναι διαθέσιμη στο Amazon Elastic MapReduce (Amazon EMR) ως μια απλή επιλογή στη AWS Management Console. Η MapR μπορεί να υποστηριχτεί πλήρως σε πολλάπλούς τύπους AWS, συμπεριλαμβανομένων πρόσφατων τεστ υψηλής απόδοσης SSD σε I/O. Ο συνδυασμός των MapR και Amazon EMR παρέχει μια αποδεδειγμένη λύση για χρήστες που θέλουν αποτελεσματικά και γρήγορα να αναπτύξει Hadoop σε Cloud AWS.