29 Μαρτίου 2024

Η Gurunavi επιλέγει την MapR για Apache™ Hadoop®, για να ενισχύσει την ανάλυση των Big Data

Η μεγαλύτερη ιστοσελίδα της Ιαπωνίας για την εύρεση εστιατορίου επιλέγει την Nautilus Technologies για την παροχή υποστήριξης στην νέα υποδομή Hadoop σε βάση MapR

Η Nautilus Technologies, πάροχος ενδιάμεσου λογισμικού με υπηρεσίες συμβουλευτικής και ανάπτυξης για περιβάλλον Hadoop, και η MapR Technologies, πάροχος για Apache Hadoop, ανακοίνωσαν σήμερα ότι η Gurunavi, μια κορυφαία ιστοσελίδα εύρεση εστιατορίων στην Ιαπωνία, επέλεξε MapR για την Hadoop για να ενισχύσει τα big data και το ιστορικό αναζήτησης για την παροχή μεγαλύτερης αξίας στις υπηρεσίες της. Η Nautilus θα στηρίξει την εφαρμογή του νέου συστήματος big data της Gurunavi, που πρόκειται να λάβει χώρα το καλοκαίρι του 2014.

 

Η Gurunavi είχε να αντιμετωπίσει μια τεράστια ποσότητα δεδομένων, που ώθησαν στα άκρα την πλατφόρμα ανάλυσής της με βάση Hadoop. Η εταιρία σκέφτηκε να κάνει επέκταση του συστήματος, αλλά ανησυχούσε για την αύξηση των εξόδων λειτουργίας. Έτσι, η εταιρία επέλεξε να αναβαθμίσει το σύστημά της και διάλεξε την διανομή MapR για Hadoop, μια πλατφόρμα Hadoop για επιχειρήσεις με άνευ προηγουμένου αξιοπιστία και ταχύτητα-παγκόσμιο ρεκόρ, για την επέκταση της αξίας του περιβάλλοντος bigdata της.

 

Η Gurunavi επέλεξε την MapR για διάφορους λόγους, όπως:

 

-Μείωση πιθανοτήτων αποτυχίας – με την εξάλειψη συμφόρησης απόδοσης, διότι η MapR μειώνει τον απαιτούμενο αριθμό εξυπηρετητών στο 1/3 και επιφέρει λειτουργική αποτελεσματικότητα και μείωση των συνολικών εξόδων απόκτησης.

 

-Διαχείριση λειτουργιών γραφής και ανάγνωσης σε Hadoop - με τη ενίσχυση των διασυνδέσεων NFS, η MapR ενσωματώνει αδιάκοπα τα ήδη υπάρχοντα συστήματα με ανάλυση δομής big data και τρέχει διάφορες εφαρμογές με βάση αρχείων.

 

-Παροχή πολυκατοχής - η MapR επιτρέπει την επιλογή παράλληλων δυνατοτήτων ανά τμήμα για την σωστή λειτουργία και διαχείριση.

 

Διατηρεί τις εργασίες – Λόγω της απώλειας των εργασιών πολλές φορές, η MapR επιτρέπει την επανέναρξη των εργασιών από το σημείο όπου τερματίστηκαν.

 

Η Nautilus είναι μια εταιρία που χρησιμοποιεί Hadoop και έχει μακροχρόνια εμπειρία σε υποδομές Hadoop, αλλά και στη λειτουργία και διαχείρισή τους. Η Gurunavi επέλεξε την Nautilus για τις πολλές επιτυχίες της και για να εκμεταλλευτεί το AsakusaFramework™, ένα πλαίσιο ανάπτυξης της Hadoop, για την ενίσχυση της Hadoop για τη λειτουργία επιχειρήσεων και analytics.

 

Οι Nautilus και MapR θα συνεργαστούν για να βοηθήσουν την Gurunavi να συγκεντρώσει και να αναλύσει τα big data, όπως κωδικούς εισόδου και αποτελέσματα αναζητήσεων, και να σχεδιάσει την παροχή καλύτερων υπηρεσιών, ώστε να είναι ικανοποιημένοι οι χρήστες της Gurunavi και τα εστιατόρια-μέλη.

 

«Η Gurunavi είναι η μεγαλύτερη ιστοσελίδα αναζήτησης εστιατορίων και φέρνει κοντά με επιτυχία εστιατόρια και πελάτες», ανέφερε ο said Yoshiaki Hirabayashi, διευθυντής πωλήσεων από την MapR Technologies της Ιαπωνίας. «Η εταιρία επαναστατεί στο πώς χρησιμοποιούν οι εταιρίες εστίασης τα προηγμένα analytics των big data και είμαστε ενθουσιασμένοι που αποφάσισαν ότι θα συνεργαστούν με την MapR και την Nautilus για να επιτύχουν τους επιχειρηματικούς τους στόχους.»