23 Σεπτεμβρίου 2023

Η Teradata στο Τεταρτημόριο των «Ηγετών» του «Magic Quadrant for Marketing Resource Management (MRM)».

 

Η εταιρεία Teradata, η οποία είναι ο παγκόσμιος ηγέτης στον τομέα των analytics data platforms, στις εφαρμογές σχετικά με το marketing και στις συμβουλευτικές υπηρεσίες, ανακοίνωσε σήμερα πως προστέθηκε για ακόμη μία φορά από την Gartner Inc. στο Τεταρτημόριο των «Ηγετών» της έκθεσης με τίτλο: «Magic Quadrant for Marketing Resource Management (MRM)».

Αυτό σηματοδοτεί την 12η συνεχή χρονιά όπου η Teradata χρίζεται ως Ηγέτης στην έκθεση αυτή, η οποία εκδόθηκε από τον Kimberly Collins, αντιπρόεδρο στο κομμάτι της έρευνας, CRM, στην Gartner, στις 4 Φεβρουαρίου, 2014.

Η έκθεση τοποθετεί τους πωλητές βασιζόμενη στο όραμα σχετικά με την Marketing Resources Management αγορά  και στην ικανότητα αυτών να εκτελέσουν το όραμα αυτό. Τα Integrated Marketing και Analytics Applications της Teradata,  περιλαμβάνουν λύσεις για εργασίες σχετικές με το marketing, για διαχείριση εκστρατειών, για ψηφιακό τρόπο αποστολής μηνυμάτων και για Analytics.

«Η Teradata αισθάνεται τιμή από τη συνεχή παρουσία της στο leaders Quadrant of the Gartner MRM Magic Quadrant. Παραμένουμε επικεντρωμένοι στην εκτέλεση του οράματός μας, να προσφέρουμε  τις περισσότερο κατανοητές και ενσωματωμένες λύσεις marketing, βασισμένες στα δεδομένα, που χρειάζονται σήμερα οι εταιρείες για να σχηματίσουν τις επιχειρήσεις τους.» αναφέρει ο πρόεδρος της Terada, Daryll McDonald. «Παρέχοντας βοήθεια στους πελάτες μας  να ενσωματώνουν και να διαχειρίζονται τις εμπορικές τους δραστηριότητες, την ροή των εργασιών τους, τους βοηθάμε να γνωρίζουν περισσότερα για τα δεδομένα τους ώστε να είναι σε θέση να κάνουν ακόμα περισσότερα με τον προϋπολογισμό τους σχετικά με το marketing, και να αυξήσουν την αξία στην σχέση τους με τους πελάτες και τέλος να οδηγηθούν σε top-line ανάπτυξη.