23 Σεπτεμβρίου 2023

Η Pivotal παρουσιάζει το Pivotal One, το πρώτο Multi-Cloud Enterprise PaaS επόμενης γενιάς σε παγκόσμιο επίπεδο

Η Pivotal παρουσίασε το Pivotal One, μια ολοκληρωμένη πλατφόρμα που περιλαμβάνει ένα σετ εφαρμογών και data services τα οποία τρέχουν στο Pivotal CF, το κορυφαίο οικοσύστημα Cloud Foundry. Η πλατφόρμα δίνει τη δυνατότητα σε ομάδες agile development να αναπτύσσουν, να ενημερώνουν και να μοιράζουν ταχύτατα τις εφαρμογές τους σε υποδομές cloud, ή να τις αναβαθμίζουν χωρίς να προκαλείται downtime στις παρεχόμενες υπηρεσίες.

 

Πιο συγκεκριμένα, η εταιρεία ανακοίνωσε τη διαθεσιμότητα του Pivotal CF, του κορυφαίου enterprise distribution του Cloud Foundry, καθώς επίσης και μιας σειράς υπηρεσιών Pivotal One, οι οποίες έχουν σχεδιαστεί ειδικά ώστε να υποστηρίζουν τα περισσότερα από τα δημοφιλή δημόσια και ιδιωτικά cloud environments.  Ο συνδυασμός αυτός αλλάζει ριζικά τον όρο "enterprise PaaS" και δίνει τη δυνατότητα στις επιχειρήσεις να αξιοποιήσουν σύγχρονες υποδομές big data και προηγμένα εργαλεία ανάλυσης για την ανάπτυξη εφαρμογών νέας γενιάς.

 

Σε πρώτη φάση, η Pivotal παρουσίασε τις εξής υπηρεσίες Pivotal One: το Pivotal HD, μια δημοφιλή εκδοχή του Apache Hadoop, το Pivotal AX, ένα σετ αυτόματων εργαλείων ανάλυσης, και το RabbitMQ, το κορυφαίο σύστημα enterprise messaging ανοικτού κώδικα. Το σετ ολοκληρώνεται με την υπηρεσία MySQL.

 

Το θέμα τη σημερινής ανακοίνωσης θα συζητηθεί με περισσότερες λεπτομέρειες σε ένα ειδικό webcast στο οποίο θα συμμετάσχουν ο κ. Paul Maritz, CEO της Pivotal, ο κ. Scott Yara, επίτιμος Αντιπρόεδρος στην Pivotal, και ο κ. James Watters, υπεύθυνος για τα προϊόντα Cloud Foundry στην Pivotal. Αν θέλετε να παρακολουθήσετε το webcast μπορείτε να εγγραφείτε μέσω της σελίδας www.gopivotal.com/ThePlatform.