16 Απριλίου 2024

H QlikView Hellas κάνει τη διαφορά στο συνέδριο Retail Technology Conference 2013

Με μότο «Η διαφορά για την επιτυχία», η QlikView Hellas συμμετείχε στο Retail Technology Conference 2013 που διοργανώθηκε από την Boussias Communications την Πέμπτη 28 Μαρτίου 2013 στο Maroussi Plaza.

 

Στο συνέδριο Retail Technology, στελέχη από σημαντικές εταιρίες λιανεμπορίου συζητούν τις καλύτερες τεχνολογικές πρακτικές που έχουν εφαρμοστεί στις επιχειρήσεις τους και αναλύουν τα οφέλη που αποκόμισαν.

 

Η QlikView Hellas, με ομιλητή τον κ. Στέφανο Τσολακίδη παρουσίασε την λύση της πλατφόρμας και για μια ακόμη φορά πέτυχε στη διαφοροποίηση των υπόλοιπων λύσεων εντυπωσιάζοντας με την ευκολία και την τις πολλαπλές λειτουργίες της. Το QlikView έδωσε στους σύνεδρους λύσεις και ιδέες για την χρήση της ώστε να κάνουν καλύτερη και γρηγορότερη διαχείριση του μεγάλου όγκου δεδομένων που έχει ο κλάδος τους λιανεμπορίου, λαμβάνοντας έγκαιρα και έγκυρα αποτελέσματα.

 

Το Retail Technology Conference παρακολούθησαν στελέχη εταιριών του λιανεμπορίου της Ελληνικής Αγοράς στην κατάμεστη αίθουσα του Maroussi Plaza. Οι παρευρισκόμενοι ενημερώθηκαν για τις τελευταίες τάσεις και εξελίξεις τις τεχνολογίας.

 

Μετά το πέρας της εκδήλωσης, ο κ. Στέφανος Τσολακίδης, Business Developer Manager δήλωσε: «Είναι γεγονός ότι ο κλάδος του λιανεμπορίου ενδιαφέρεται για τις νέες τεχνολογίες και την εξέλιξή τους. Σήμερα προσπαθήσαμε να τους δώσουμε τις λύσεις που χρειάζονται και να τους δείξουμε ότι η απλότητα και η ευχρηστία του QlikView θα ωφελήσει σημαντικά την καθημερινή τους εργασία, θα τους βοηθήσει στην αύξηση κερδών και θα τους μειώσει σημαντικά το χρόνο που αναλώνουν στις εξαιρετικά μεγάλες βάσεις δεδομένων τους. Και όλα αυτά μόνο σε μία οθόνη.. στην οθόνη του QlikView».