8 Δεκεμβρίου 2022

Webinar: Ψάχνοντας την αξία και την ουσία μέσα από τα Big Data - 14/3 στις 20.00

Ένα ακόμα δωρεάν webinar προσφέρει η LucidWorks το οποίο θα λάβει μέρος στις 14/3/2012 και ώρα Ελλάδος 20:00. Ο χώρος της διαχείρισης δεδομένων αλλάζει διαρκώς λόγω της δημιουργίας μεγάλων όγκων δεδομένων και των αυξημένων αναγκών και απαιτήσεων των επιχειρήσεων. Οι επιχειρήσεις αναζητάνε όλο και πιο ευέλικτες προσεγγίσεις και μεθοδολογίες για την άμεση πρόσβαση και ανάλυση των δεδομένων τους.

 

Στο σεμινάριο αυτό θα αναλυθούν οι εξής θεματικές ενότητες:

 

  • Πώς τα Big Data αλλάζουν τον χώρο της διαχείρισης δεδομένων
  • Total data – νέες πρακτικές για πρόσβαση και ανάλυση των δεδομένων
  • Search και analytics – Οι δύο όψεις του νομίσματος
  • Ο καθοριστικός ρόλος που έχει το search (η εύρεση) στην εμφάνιση και ανακάλυψη νέων ιδεών ή ευκαιριών και στην δημιουργία αξίας
  • Μία εικόνα ισούται με χίλιες λέξεις – Μία παρουσίαση μιας πλατφόρμας analytics που επιτρέπει search (εύρεση), ανακάλυψη και ανάλυση multi-structured δεδομένων που βρίσκονται σε ένα Hadoop Distributed File System (ΗDFS)

 

Εισηγητές:

 

  • Matthew Aslett, Υπεύθυνος έρευνας στην διαχείριση δεδομένων και analytics (Research Director for data management and analytics) στην 451 Research: Θα παρουσιάσει συνοπτικά τις νέες τάσεις που αλλάζουν το «παιχνίδι» στον χώρο της διαχείρισης δεδομένων καθώς επίσης και τον πόλο που παίζει το search (εύρεση) ώστε να βοηθήσει τις επιχειρήσεις να αναγνωρίσουν έγκαιρα τις νέες ευκαιρίες και να δημιουργήσουν επιχειρηματική ευφυΐα μέσα από τα δεδομένα τους.
  • Grant Ingersoll, Chief Technology Officer της LucidWorks: Θα παρουσιάσει την πρόταση της LucidWorks Big Data, μία πλατφόρμα ειδικά σχεδιασμένη για της δημιουργία τέτοιων νέων εφαρμογών.
  • Tony Jewitt, Vice President of Big Data Solutions της Avalon Consulting LLC: Θα παρουσιάσει πως η Unified Search and Analytics πλατφόρμα της συμβουλευτικής εταιρείας Avalon αξιοποιεί την LucidWorks Big Data πλατφόρμα για να ανακαλύψει και αναλύσει τα δεδομένα σε ένα Hadoop Distributed File System.

 

Για να δηλώσετε συμμετοχή στο σημερινό δωρεάν webinar παρακαλώ εγγραφείτε στο http://programs.lucidworks.com/451Group032013_signuppage.html