1 Μαϊος 2024

Η SocialBro κατάφερε και συγκέντρωσε €500.000 για να αναπτύξει το Twitter Community Analytics And Management εργαλείο της.

Η SocialBro, ένα startup που ξεκίνησε από το SeedCamp και προσφέρει μια web εφαρμογή για τη διαχείριση και ανάλυση των κοινοτήτων Twitter, συγκέντρωσε €500.000 από μία ένωση επενδυτών-αγγέλων από το Ηνωμένο Βασίλειο και την Ισπανία. Υπεύθυνοι για το γύρο ήταν οι γνωστοί άγγελοι-επενδυτές στο χώρο της τεχνολογίας και του ψηφιακού μάρκετινγκ, Stephen Bullock και Chris Underhill. Τόσο ο Bullock όσο και ο Underhill θα γίνουν μέλη του διοικητικού συμβουλίου της SocialBro.

 

Η εταιρεία που εδρεύει στο Ηνωμένο Βασίλειο/Ισπανία θα χρησιμοποιήσει το νέο κεφάλαιο για να ιδρύσει ένα τμήμα μάρκετινγκ που θα εδρεύει στο Λονδίνο, για στελέχωση νέων μελών στην ομάδα του μάρκετινγκ και της επιχειρησιακής ανάπτυξης, για περαιτέρω ανάπτυξη της SocialBro cloud υπηρεσία της και για να δημιουργηθούν και να αναπτυχτούν στρατηγικές συνεργασίες με «μεγάλους παίκτες» στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

 

Ήδη έχει συνάψει συνεργασίες με εταιρίες όπως Hootsuite, Kred, PeerIndex και Buffer και ισχυρίζεται πως από το Μάιο του 2010 που κυκλοφόρησε η πρώτη έκδοση έχει 140.000 χρήστες από 70 χώρες.