28 Νοεμβρίου 2022

Η EMC παρουσιάζει πλήθος νέων προϊόντων και λύσεων για τη διαχείριση περιεχομένου

Η EMC Corporation (NYSE: EMC) παρουσίασε, στο πλαίσιο του συνεδρίου EMC Momentum για τα μέλη του Information Intelligence Group (IIG) από την περιοχή της EMEA, μια σειρά νέων προϊόντων και εφαρμογών για το σύνολο του χαρτοφυλακίου IIG.

 

Τα νέα προϊόντα συνοδεύονται από αξεπέραστες επιδόσεις, είναι εύκολα στην εγκατάσταση, αυξάνουν την παραγωγικότητα των τελικών χρηστών και μειώνουν το κόστος για την επιχείρηση.

 

Νέες βασικές εκδόσεις για την πλατφόρμα EMC Documentum Platform 7.0, καθώς και τα EMC Documentum xCP 2.0 και EMC Captiva 7.0.

 

Τα νέα προϊόντα βοηθούν τους πελάτες και τα μέλη του IIG να επιταχύνουν τη μετάβαση τους σε υποδομές cloud.

 

Η πλήρης διαχείριση των προϊόντων του χαρτοφυλακίου του EMC Information Intelligence Group μπορεί να υλοποιηθεί μέσα από τη μοντέλο EMC OnDemand, για την ανάπτυξη υποδομών ιδιωτικού cloud.

 

Τέλος ο Rick Devenuti, Πρόεδρος, Information Intelligence Group, EMC Corporation δήλωσε :«Η EMC είναι στην ευχάριστη θέση να προσφέρει ένα τέτοιο σύνολο προϊόντων και ολοκληρωμένων λύσεων που στοχεύουν στο να θέσουν νέα επίπεδα ευελιξίας, παραγωγικότητας και ευφυΐας για μια επιχείρηση. Το Information Intelligence Group επικεντρώνεται στο να βοηθά τους πελάτες μας να μετασχηματίσουν τη λειτουργία του ΙΤ και της επιχείρησης τους, αξιοποιώντας εφαρμογές cloud που τους επιτρέπουν να συνδέσουν τις δραστηριότητες τους με την πληροφορία που διαθέτουν. Με το τελευταίο αυτό κύμα ολοκληρωμένων και καινοτομικών λύσεων, κάνουμε ένα ακόμη βήμα προς την κατεύθυνση αυτή.»