18 Ιουνίου 2024

Η IBM εστιάζει στα Predictive Analytics με αναλυτική διαχείριση αποφάσεων

Η IBM λανσάρει νέο λογισμικό predictive analytics με στόχο την παροχή εργαλείων στις επιχειρήσεις που διευκολύνουν τις άμεσες, γεμάτες διορατικότητα αποφάσεις σε πραγματικό χρόνο.

 

Το λογισμικό, που ονομάζεται IBM Analytical Decision Management, εφαρμόζει αυτόματες διαδικασίες analytics σε ένα ευρύ φάσμα δεδομένων, ανεξάρτητα από το πού εδρεύει, σύμφωνα με την εταιρεία. Ενσωματώνεται στο περιβάλλον πληροφορικής ενός οργανισμού και εφαρμόζει τα predictive analytics, τοπικούς κανόνες, βαθμολόγηση και μια δόση επεξεργασίας Δεδομένων Μεγάλου Όγκου με στόχο την πραγματοποίηση κατάλληλων ενεργειών.

 

Το λογισμικό χρησιμοποιεί τις τεχνολογίες InfoSphere Streams και Entity Analytics της IBM για την ανάλυση Δεδομένων Μεγάλου Όγκου και τη λήψη χιλιάδων αποφάσεων το δευτερόλεπτο. Τα Entity Analytics λειτουργούν ως μια μηχανή ταξινόμησης που μπορεί να αναγνωρίσει και να συνδυάσει οντότητες – κυρίως, άτομα, μέρη ή πράγματα – προσθέτοντας ουσία και περιεχόμενο στην πλατφόρμα, καθώς αφομοιώνει περισσότερα δεδομένα.