28 Νοεμβρίου 2022

Η Teradata Επεκτείνει το Integrated Analytics Portfolio

Το χαρτοφυλάκιο απλοποιεί τα analytics, από την πρόσβαση self-service για επιχειρηματίες-χρήστες μέχρι τα analytics δεδομένων μεγάλου όγκου για επιστήμονες.

 

Η επέκταση περιλαμβάνει μια νέα συνεργασία με τη Revolution Analytics και νέες προσφορές από υπάρχοντες συνεργάτες analytics.

 

Το Teradata Integrated Analytics Portfolio προσφέρει στους πελάτες ένα μοναδικό και εύρωστο σύνολο συστατικών που απλοποιεί τα analytics και υποστηρίζει την επιχειρηματική ευφυΐα.

 

1. Self-Service Analytics

Το λογισμικό Teradata Data Lab που κυκλοφόρησε πρόσφατα δημιουργεί ένα περιβάλλον εργασίας self-service εντός μιας αποθήκης παραγωγής της Teradata που δίνει τη δυνατότητα στις επιχειρήσεις να εξερευνήσουν γρήγορα και να δοκιμάσουν νέες ιδέες και δεδομένα για να αναγνωρίσουν τάσεις ή να αντιδράσουν άμεσα στις επιχειρηματικές συνθήκες.

 

2. Η Τελευταία Λέξη στις Τεχνολογίες Λογισμικού Open Source

Η Teradata παρέχει στους πελάτες δυο επιπρόσθετες τεχνολογίες open source – την τεχνολογία “R” από τη Revolution Analytics για τα analytics και την τεχνολογία GeoServer για δεδομένα στο χώρο από τον οργανισμό OpenGeo – εκ των οποίων και οι δυο έχουν τη δυνατότητα να εκμεταλλευτούν τη δύναμη της Teradata όσον αφορά την επεξεργασία in-database για γρηγορότερες, εξυπνότερες απαντήσεις στις ερωτήσεις των επιχειρηματιών.

 

3. Ανάλυση Δεδομένων Μεγάλου Όγκου για Επιστήμονες Δεδομένων

Η απόκτηση και η ενσωμάτωση των Δεδομένων της Aster από την Teradata επέκτεινε όσα προσφέρει η Teradata ούτως ώστε ο επιστήμονας και αναλυτής δεδομένων να αποκτήσει αυξημένη διορατικότητα στο χώρο των επιχειρήσεων.

 

4. Οι Καλύτερες Εταιρικές Λύσεις

Το Integrated Analytics Portfolio της Teradata περιλαμβάνει τους καλύτερους εταίρους analytics. Για παράδειγμα, η SAS και η Teradata εξακολουθούν να λανσάρουν ολοκληρωμένες και βελτιωμένες κοινές προσφορές για in-database analytics.