9 Δεκεμβρίου 2022

Η Accenture Λαμβάνει Τρία Βραβεία Partner Impact από τη SAP ως Ηγέτης στους τομείς: Mobility, Custom Development και Business Analytics

Η Accenture ανακοίνωσε ότι έλαβε τρία βραβεία Partner Impact από τη SAP συμπεριλαμβανομένων των: SAPServices Partner of the Year, Mobility, Βόρεια Αμερική, SAP Services Partner of the Year, Custom Development, Βόρεια Αμερική και Business Analytics Partner of the Year για τις περιοχές της Ευρώπης, της Μέσης Ανατολής και της Αφρικής, καθώς και της Γερμανίας, Αυστρίας και Ελβετίας.

 

Τα βραβεία Partner Impact παρουσιάστηκαν στους ηγέτες-εταίρους της SAP και τους εταίρους υπηρεσιών της SAP για αξιοσημείωτες συμμετοχές που επηρεάζουν τις συνολικές πωλήσεις της SAP και τους στόχους παραγωγής αγωγών.

 

Η Accenture παρουσιάστηκε με τα δυο βραβεία Βόρειας Αμερικής κατά τη διάρκεια του SAP North America Field Kick-Off Meeting (FKOM) 2012 που έλαβε χώρα τον Ιανουάριο στη Νέα Ορλεάνη. Έλαβε το βραβείο για τα business analytics στο SAP EMEA/DACH FKOM που έλαβε χώρα στο Μιλάνο, στην Ιταλία επίσης τον Ιανουάριο. Η απονομή και των τριών βραβείων βασίστηκε σε εσωτερικά δεδομένα πωλήσεων της SAP.

 

Η Accenture, της οποίας η σχέση με τη SAP διαρκεί για περισσότερο από τριάντα χρόνια, έχει 34.000 επαγγελματίες με ειδίκευση στο λογισμικό SAP και πραγματοποιεί περισσότερα από 1.500 έργα κάθε χρόνο σε πελάτες ανά την υφήλιο σε όλες τις βιομηχανίες, βοηθώντας τους να πετύχουν υψηλές αποδόσεις.