8 Δεκεμβρίου 2022

Η Jaspersoft τονίζει τη σημασία της χρήσης εργαλείων επιχειρηματικής ευφυΐας στις κινητές συσκευές

Η Jaspersoft, η μεγαλύτερη ευρείας χρήσης πλατφόρμα επιχειρηματικής ευφυΐας (BI) παγκοσμίως, αποκάλυψε σήμερα πώς οι επιχειρήσεις συνειδητοποιούν τα οφέλη των mobile BI και θα κοιτάξουν να τα εκμεταλλευτούν το 2012. Μια παγκόσμια έρευνα στην οποία συμμετείχαν σχεδόν 500 μέλη της κοινότητας της Jaspersoft αποκάλυψε ότι το 93% πιστεύουν ότι υπάρχουν πλεονεκτήματα όσον αφορά την πρόσβαση εργαλείων επιχειρηματικής ευφυΐας σε κινητές συσκευές.

 

Επιπλέον, τα δύο τρίτα των οργανισμών το έχουν ήδη εκμεταλλευτεί ή έχουν τώρα συγκεκριμένα σχέδια για να το κάνουν. Η έρευνα δείχνει ότι ο θόρυβος γύρω από την κινητή επιχειρηματική ευφυΐα μπορεί να μεταφράζεται σε δράση, καθώς οι επιχειρήσεις αρχίζουν να συνειδητοποιούν τα οφέλη αυτής της αυξανόμενης τάσης.

 

Στην έρευνα της Jaspersoft, που διεξήχθη το Δεκέμβριο του 2011, 497 μέλη της κοινότητας της Jaspersoft παγκοσμίως μοιράστηκαν τις απόψεις τους όσον αφορά την κινητή επιχειρηματική ευφυΐα. Εκτός από την αυξανόμενη συνολική υιοθέτηση της κινητής επιχειρηματικής ευφυΐας, μια καθαρή τάση αναδύθηκε από τα αποτελέσματα: το 43% αναπτύσσει επί του παρόντος κινητές εφαρμογές.