9 Δεκεμβρίου 2022

Η Information Builders Προσφέρει στους Λιανοπωλητές ένα Ανταγωνιστικό Πλεονέκτημα μέσω της Έγκαιρης Ανάλυσης Δεδομένων

Η Information Builders, ένας ανεξάρτητος ηγέτης λύσεων business intelligence (BI), σε συνδυασμό με το “101st National Retail Federation (NRF) Convention and Expo”, ανακοίνωσε σήμερα ότι βιώνει μια πολύ μεγάλη ζήτηση για την τεχνολογία της στον τομέα του λιανικού εμπορίου.

 

Η πρόοδος όσον αφορά το Internet και τις τεχνολογίες κινητής τηλεφωνίας επηρέασε την αγοραστική συμπεριφορά των καταναλωτών, ωθώντας τους λιανοπωλητές να ενσωματώσουν αυτές τις οδούς στην υποδομή πληροφορικής τους. Πολλοί οργανισμοί έχουν, επίσης, επιφορτιστεί με τη βελτιστοποίηση του καταλόγου τους και την αποτελεσματική κατανομή των πόρων με σκοπό να παραμείνουν ανταγωνιστικοί σε ένα δυσχερές οικονομικό περιβάλλον. Για να αντιμετωπίσουν αποτελεσματικά αυτό το κόστος, οι εταιρείες στρέφονται ολοένα και περισσότερο σε τεχνολογίες όπως το WebFOCUS, την πλατφόρμα BI της Information Builders. Το WebFOCUS δίνει τη δυνατότητα στα τμήματα πωλήσεων να ανταποκρίνονται γρηγορότερα στις συνθήκες της αγοράς που αλλάζουν, να αναγνωρίζουν ευκαιρίες up-sell και cross-sell και να δρομολογούν εργασίες αλυσίδων παροχής.

 

«Οι σημερινές εταιρείες λιανικού εμπορίου χρειάζεται να έχουν το νου τους σε κάθε πιθανή επιλογή για ανταγωνιστική διαφοροποίηση», ανέφερε ο Gerald Cohen, πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος της Information Builders. «Η επιχειρηματική ευφυΐα είναι ένα ολοένα και μεγαλύτερης ζωτικής σημασίας εργαλείο στο οπλοστάσιο των λιανοπωλητών που τους βοηθά να παίρνουν πιο σωστές αποφάσεις για ολόκληρη την κατάσταση της επιχείρησής τους και βελτιστοποιεί διαδικασίες, τόσο εσωτερικές όσο και εξωτερικές, με στόχο την προσαρμογή στο μεταβαλλόμενο τοπίο του λιανικού εμπορίου. Πιστεύουμε ότι το 2012 θα χαρακτηριστεί από μια συνεχιζόμενη υιοθέτηση τεχνολογιών BI σε όλη την έκταση της βιομηχανίας»