2 Δεκεμβρίου 2022

Εκδήλωση της SAS για την καταπολέμηση της απάτης στον ασφαλιστικό κλάδο

Η SAS Ελλάδος, ηγέτιδα στο χώρο του λογισμικού και των υπηρεσιών επιχειρηματικών analytics, διοργανώνει εκδήλωση με θέμα "Combating Claims Fraud in the Insurance Industry", στις 3 Νοεμβρίου 2011 και ώρες 9:00-13:00, στο Πολιτιστικό Κέντρο του Πανεπιστημίου Αθηνών, κτίριο “Κωστής Παλαμάς”.

Η απάτη στον τομέα των αποζημιώσεων (claims fraud) αποτελεί πλέον ένα μείζον πρόβλημα που απασχολεί ολοένα  και περισσότερο τις ασφαλιστικές εταιρείες στη διεθνή αλλά και στην εγχώρια αγορά.

Η εκδήλωση έχει στόχο:

· να επικεντρωθεί στο θέμα της απάτης των αποζημιώσεων στον ασφαλιστικό κλάδο, ο οποίος αποτελεί και το βασικό άξονά της.

· να απευθυνθεί σε ανώτερα και ανώτατα στελέχη του ασφαλιστικού κλάδου που επηρεάζονται από τις επιπτώσεις της απάτης ή εμπλέκονται στην καταπολέμησή της.

· να ενημερώσει το κοινό ως προς τις τάσεις στην Ελληνική ασφαλιστική αγορά.

· να επιμορφώσει το κοινό, παρουσιάζοντας τρόπους πρόληψης και καταπολέμησης της απάτης των αποζημιώσεων κάνοντας αναφορά σε case studies ασφαλιστικών εταιρειών του εξωτερικού.

Την εκδήλωση,  θα τιμήσει με την παρουσία του ο κ. Νικόλαος Γκουζέλος, Πρόεδρος της Yποεπιτροπής Διερεύνησης της Απάτης της Ένωσης Ασφαλιστικών Εταιρειών Ελλάδας, ο οποίος θα αναλύσει τις προοπτικές στο συγκεκριμένο τομέα εκ μέρους της Ε.Α.Ε.Ε., ενώ υψηλόβαθμα διοικητικά στελέχη της SAS θα παρουσιάσουν διεξοδικά στρατηγικές, αλλά και πρακτικές αντιμετώπισης της ασφαλιστικής απάτης με τη χρήση σύγχρονων τεχνολογιών business analytics.

 

 

Η εκδήλωση απευθύνεται σε Γενικούς Διευθυντές, Διευθυντές αποζημιώσεων ασφαλίσεων, επιχειρησιακούς διευθυντές (CΟOs), διευθυντές πληροφορικής (CIOs), επικεφαλείς εμπειρογνώμονες, διευθυντές κανονιστικής συμμόρφωσης / επικεφαλείς ελεγκτές, διευθυντές εσωτερικού ελέγχου, αλλά και οικονομικούς διευθυντές που θα κατανοήσουν τα σημαντικά οφέλη που προκύπτουν για μια ασφαλιστική επιχείρηση με την υιοθέτηση λύσεων ανίχνευσης και πρόληψης της απάτης.

 

Η συμμετοχή είναι δωρεάν και αφορά το προφίλ ανθρώπων που περιγράφει η εκδήλωση - η εγγραφή είναι απαραίτητη.

 

Περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την εκδήλωση, μπορείτε να βρείτε στη διεύθυνση: http://www.sas.com/reg/gen/sas/greece_20111103_fraud_insurance_a, ή επικοινωνώντας με την Υπεύθυνη της Εκδήλωσης, κα Ελπίδα Καλλία, Marketing Manager, SAS Institute SA: 210 6898730.