19 Απριλίου 2024

Ιαπωνία: Η SAS νούμερο 1 στη λίστα 100 Best Companies to Work For του περιοδικού Fortune

Η SAS, ο ηγέτης στον τομέα των υπηρεσιών και λογισμικού business analytics, συμπεριλήφθηκε στη λίστα της Πληροφορικής με τίτλο Best Places to Work του περιοδικού Computerworld. Αυτή η λίστα εστιάζει σε οργανισμούς που δημιουργούν ένα περιβάλλον εργασίας που αποτελεί πρόκληση για τους εργαζόμενούς τους στον τομέα της Πληροφορικής, ενώ παρέχουν σημαντικά οφέλη και αποζημίωση. «Οι εργαζόμενοί μας γνωρίζουν τη σημασία της εργασίας τους στην επιτυχία της SAS. Η εταιρική κουλτούρα της SAS τους εμπνέει και τους επιτρέπει να διαπρέπουν», ανέφερε η Suzanne Gordon, αντιπρόεδρος και επικεφαλής Information Officer της SAS.

«Στην SAS, έχουμε αφοσιωθεί στην καλλιέργεια ενός περιβάλλοντος καινοτομίας και δημιουργικότητας. Το πνεύμα της κουλτούρας της SAS φαίνεται στην αφοσίωση των εργαζομένων μας, τόσο στην εταιρεία μας όσο και στην εξυπηρέτηση των πελατών μας».

 

Βραβείο Εταιρικής Κουλτούρας

Αυτή η φιλοσοφία έφερε τη SAS στη νούμερο 1 θέση στη λίστα με τίτλο 100 Best Companies to Work For του περιοδικού Fortune για δυο συνεχόμενα χρόνια. Η εστίαση στους ανθρώπους και στις σχέσεις δημιουργεί πιο παραγωγικούς, ικανοποιημένους και αφοσιωμένους εργαζόμενους. Μια υγιής και ισορροπημένη ζωή στην εργασία είναι απαραίτητη για την επιτυχία της εταιρείας. «Για να βρίσκεσαι ανάμεσα στα Καλύτερα Περιβάλλοντα Εργασίας στην Πληροφορική, δεν αρκεί να αναζητάς και να προσλαμβάνεις τους πιο ταλαντούχους επαγγελματίες στην Πληροφορική, να τους προσφέρεις ανταγωνιστική αμοιβή και να τους παρέχεις σημαντικά οφέλη», ανέφερε ο Scot Finnie, αρχισυντάκτης του περιοδικού Computerworld. «Οι οργανισμοί που συμπεριλήφθηκαν στη λίστα με τίτλο Best Places to Work αυτής της χρονιάς δημιουργούν ένα περιβάλλον εργασίας που εκπαιδεύει και ενθαρρύνει το προσωπικό της Πληροφορικής να θέτει προτεραιότητες με στόχο την επιχείρηση».