29 Νοεμβρίου 2022

Τα βραβεία από το Enterprise Excellence Award 2011

H SAS βραβεύει δύο οργανισμούς για την καινοτόμα χρήση των SAS Analytics. Ο ηγέτης στο λογισμικό και στις υπηρεσίες BA ανακοίνωσε ότι οι νικητές του επιχειρηματικού διαγωνισμού Enterprise Excellence Award 2011 είναι οι εξής οργανισμοί  το Office of State Controller της Β.Καρολίνας και η  Royal Bank of Scotland (RBS) Group. Με την χρήση των analytics, αυτοί οι οργανισμοί δίνουν την δυνατότητα στους εργαζομένους να φθάσουν σε υψηλότερα επίπεδα αποτελεσματικότητας και δημιουργικότητας και να βρίσκουν πιο εύκολα λύσεις. Επιπρόσθετα, o Tom Kari, IT Consultant, κέρδισε το βραβείο User Feedback Award για την συνεισφορά του στην βελτίωση του λογισμικού της SAS.

Ο οργανισμός Office of State Controller της Β.Καρολίνας κέρδισε το βραβείο για το πληροφοριακό του σύστημα Criminal Justice Law Enforcement Automated Data Services (CJLEADS).Το σύστημα αυτό συνδυάζει τα δεδομένα για το ποινικό σύστημα από διάφορους οργανισμούς για να δημιουργήσει πιο ολοκληρωμένα προφίλ των ατόμων γεγονός που διευκολύνει τις αρχές στις αναζητήσεις τους απο το Διαδίκτυο. Οι αλλαγές σε αυτά τα προφίλ γίνονται εύκολα και το Interface είναι εξαιρετικά απλό στην χρήση.

Ο όμιλος της RBS, ηγέτης στις χρηματοοικονομικές υπηρεσίες με βάση το Ην. Βασίλειο, κέρδισε το nterprise Excellence Award για την νέας γενιάς πλατφόρμα analytics σχεδιασμένη να παρέχει ένα ευέλικτο αποτέλεσμα από μια κεντρική πηγή.  Η πλατφόρμα που δημιουργήθηκε θα βοηθήσει τους εργαζομένους της επιχείρησης για να αναπτύξουν καλύτερες σχέσεις με τους περίπου 25 εκ. πελάτες ανά τον κόσμο με το πιο προσεκτικό ταίριασμα των αναγκών τους με τις παρεχόμενες υπηρεσίες και τα προϊόντα.