1 Δεκεμβρίου 2023

Βραβευμένη εταιρεία λιανικής πώλησης υποδημάτων μπαίνει στο Oracle Cloud

Eshoes

Η υπηρεσία cloud για τον σχεδιασμό αποθέματος και την παραγωγικότητα υλοποιήθηκε μέσα σε μόλις 13 εβδομάδες

Η eobuwie.pl κατέχει ηγετική θέση στην πώληση υποδημάτων, τσαντών και αξεσουάρ στην Κεντρική και Ανατολική Ευρώπη, ενώ δραστηριοποιείται και στην Ελλάδα με την επωνυμία epapoutsia.gr. Καθώς η εταιρεία επεκτείνεται σε νέες αγορές, αυξάνεται η πολυπλοκότητα όσον αφορά τα αποθέματα και τις συλλογές υποδημάτων και αξεσουάρ. Για να βελτιστοποιήσει και να αυτοματοποιήσει τις διαδικασίες σχεδιασμού και να ανταποκριθεί στις μεταβαλλόμενες απαιτήσεις των πελατών, η eobuwie.pl επέλεξε πρόσφατα τη Retail λύση της Oracle “Cloud Merchandising”. Πλέον, οι ομάδες της εταιρείας που έχουν αναλάβει τη διαχείριση των προϊόντων θα μπορούν να ακολουθούν μια πιο ενοποιημένη και έξυπνη διαδικασία σχεδιασμού για όλες τις σειρές και συλλογές των συνεχών αυξανόμενων  προϊόντων  της εταιρειας.

Ο Szymon Dąbrowski, Εμπορικός Διευθυντής της eobuwie.pl S.A., δήλωσε: «Η επένδυσή μας στην Oracle μάς επιτρέπει να βελτιστοποιήσουμε και να  επέκτεινουμε την γκάμα των προϊόντων μας ώστε να ανταποκριθούμε στη ζήτηση των πελατών με μια ανανεωμένη συλλογή, η οποία θα μπορεί να είναι προσβάσιμη ανεξάρτητα από το κανάλι που επιλέγουν οι πελάτες για τις αγορές τους.»

Ο Wiktor Miernik-Zdanowicz, Επικεφαλής Εμπορικών λειτουργιών της eobuwie.pl S.A., δήλωσε: «Με τη νέα υπηρεσία cloud, μπορούμε να βελτιώσουμε τον σχεδιασμό μας σε πολλαπλά κανάλια, αγορές και κατηγορίες πελατών, ώστε να υποστηρίξουμε καλύτερα τις αναπτυσσόμενες δραστηριότητές μας. Οι υπεύθυνοι σχεδιασμού μπορούν να διαχειρίζονται έγκαιρα τη διαδικασία αναπλήρωσης αποθεμάτων βάσει των στόχων/προβλέψεων πωλήσεων (open to buy) χρησιμοποιώντας τη λύση Oracle Retail Merchandise Financial Planning. Στόχος μας είναι να ξοδεύουμε λιγότερο χρόνο για χειροκίνητο συσχετισμό δεδομένων και περισσότερο για την ανάλυση και το εντοπισμό ευκαιριών κερδοφορίας.»

Η eobuwie.pl επέλεξε τη λύση Oracle Retail Merchandise Financial Planning Cloud Service η οποία φιλοξενείται στο Oracle Cloud Infrastructure, για τις πρωτοποριακές δυνατότητες που προσφέρει όσον αφορά τον σχεδιασμό για τα υποδήματα και τα είδη μόδας, καθώς και για την αποδεδειγμένα επιτυχημένη πορεία της στην αγορά. Η υλοποίηση πραγματοποιήθηκε από την εταιρεία Pronos, μέλος του Oracle PartnerNetwork (OPN). Η Pronos  έχοντας εξειδίκευμενες γνώσεις τόσο στην τοπική αγορά όσο και στην παροχή υπηρεσιών και αξιοποιώντας βέλτιστε πρακτικές (lean) στην παράδοση του έργου, υλοποίησε με επιτυχία τη νέα υπηρεσία cloud στην eobuwie.pl μέσα σε μόλις 13 εβδομάδες

Ο Pawel Kowalewski, Αντιπρόεδρος της Pronos, δήλωσε: «Οι ομάδες IT και επιχειρηματικών δραστηριοτήτων μπορούν πλέον να συνεργάζονται μέσω μιας κεντρικής διαδικασίας σχεδιασμού ώστε να έχουν μια ακριβέστερη απογραφή αποθέματος με βάση μία, μοναδική εκδοχή της πραγματικότητας (“single version of truth”). Ως αποτέλεσμα, θεωρούμε πως η εταιρεία λιανικής θα έχει βελτιωμένα περιθώρια κέρδους μέσω  βελτιστοποίηση των τιμών και των αποθέματων στο τέλος κάθε σεζόν». 

Ο Mike Webster, Senior Vice President και γενικός διευθυντής, Oracle Retail, δήλωσε: «Η λύση SaaS που παρέχουμε δίνει σε εταιρείες λιανικού εμπορίου όπως η eobuwie.pl ένα ασφαλές μονοπάτι για την υιοθέτηση των  νέων καινοτομιών σχετικά με το σχεδιασμό διαδικασιών για τον κλάδο της λιανικής. Επενδύοντας στο Oracle Cloud, η eobuwie.pl μπορεί να επικεντρωθεί στις βασικές της δραστηριότητες και να αξιοποιήσει τις ενσωματωμένες δυνατότητες μηχανικής εκμάθησης και τεχνητής νοημοσύνης για να βελτιώσει τους τρόπους σχεδιασμού διαχείρισης των προϊόντων της.»

 

Σχετικά με την Oracle Retail

Η Oracle παρέχει στις εταιρείες λιανικού εμπορίου μια ολοκληρωμένη, ανοικτή και ενοποιημένη σουίτα κορυφαίων επιχειρηματικών εφαρμογών, υπηρεσιών cloud και λύσεων εξοπλισμού που έχουν σχεδιαστεί για να λειτουργούν μαζί και να ενισχύουν το εμπόριο. Κορυφαίες εταιρείες λιανικού εμπορίου από τους τομείς της μόδας, των τροφίμων και εξιδικευμένους τομείς λιανικής, χρησιμοποιούν τις λύσεις της Oracle για να προβλέπουν τις μεταβολές στην αγορά, να απλοποιούν τις λειτουργίες τους και να προσφέρουν μοναδική  διαδραστικότητα μεταξύ πελάτη και επιχείρησης. Για περισσότερες πληροφορίες, επισκεφτείτε την ιστοσελίδα μας στη διεύθυνση www.oracle.com/retail.