29 Νοεμβρίου 2022

Τα 6 κορυφαία λάθη στις αλλαγές σταδιοδρομίας στις επιχειρηματικές αναλύσεις

Η «R» έχει περάσει τους τελευταίους 18 μήνες τελειώνοντας το μεταπτυχιακό της στις Προγνωστικές Αναλύσεις από ένα αναγνωρισμένο πανεπιστήμιο. Είχε εργαστεί για 5 χρόνια ως εσωτερικός γιατρός για μια νοσοκομειακή ομάδα. Ήταν λίγο απογοητευμένη με τα συστήματα υγειονομικής περίθαλψης και ασφάλισης. Έγινε γιατρός εξαιτίας μιας ώθησης από την οικογένειά της – μια οικογένεια γιατρών. Αλλά δεν το διασκέδαζε. Ήταν αρκετά σίγουρη ότι η ιατρική δεν ήταν για αυτήν.

Για μερικά χρόνια, είχε διαβάσει για τα «Δεδομένα» και τα έβρισκε ολοένα και πιο ενδιαφέροντα. Μετά από πολύ συζήτηση, υπέβαλε αίτηση και επελέγη για να κυνηγήσει ένα μεταπτυχιακό στις Προγνωστικές Αναλύσεις σε ένα καλό σχολείο.

Ήταν ένα πολύ ολοκληρωμένο πρόγραμμα. Έμαθε πολλά για στατιστικές, αλγορίθμους, αναλύσεις ρίσκου, δεδομένα, αναλύσεις κειμένου προηγμένες τεχνικές μοντελοποίησης, οπτικοποίηση και ούτω καθεξής.

Ωστόσο, με την εμφάνιση της αποφοίτησής της, και εξετάζοντας τους λειτουργικούς ρόλους των αναλυτών στο νοσοκομείο της και σε άλλους οργανισμούς υγειονομικής περίθαλψης, η εμπιστοσύνη της μειώθηκε. Δεν ήταν βέβαιη ότι θα μπορούσε να κάνει αυτές τις δουλειές και επέστρεψε από ανεπίσημες συνεντεύξεις αποθαρρυμένη και ασαφείς για το πώς ότι είχε μάθει στο πρόγραμμα αναλύσεων της εφαρμοζόταν στον «πραγματικό κόσμο».

Η R σταδιακά μας βρήκε καθώς και το πρόγραμμά μας. Αφού ολοκληρώθηκε το μεταπτυχιακό μας πρόγραμμα σταδιοδρομίας, η  R μεταφέρθηκε με επιτυχία στην ανάλυση λειτουργιών.

Έτσι λοιπόν, τι πήγε στραβά για την R; Και πώς μπορείτε να αποφύγετε τις ίδιες παγίδες στην πορεία μετάβασης της καριέρας  σας στην ανάλυση;

Για να το απαντήσω αυτό, θέλω να ξέρω που βρίσκεστε στην πορεία μετάβασης της καριέρας στην ανάλυση. Παρακαλώ ακολουθήστε αυτήν την έρευνα διάρκειας 2 λεπτών σχετικά με το ταξίδι μετάβασης στην καριέρα σας στις αναλύσεις μέχρι τώρα.

Γιατί; Επειδή οι απαντήσεις σας θα θέσουν την ατζέντα για το ζωντανό online σεμινάριο σχετικά με 6 λάθη που πρέπει να αποφύγετε στην αλλαγή της καριέρας σας στην ανάλυση, στο οποίο είστε θερμά προσκεκλημένη.

Σε αυτό το online σεμινάριο, θα σας οδηγήσω μέσα από τις κορυφαίες αλλαγές σταδιοδρομίας, ώστε να πάρετε την πρώτη σας δουλειά όσο το δυνατόν γρηγορότερα. Μπορείτε να βρίσκεστε στην πρώτη σας δουλειά Ανάλυσης μέχρι του χρόνου τέτοια εποχή. Αλλά πρώτα, επιτρέψτε μου να σας δείξω τι να μην κάνετε. Εγγραφείτε ΣΉΜΕΡΑ για το ΔΩΡΕΆΝ ζωντανό online σεμινάριο στα 6 Κορυφαία Λάθη που Πρέπει Να Αποφύγετε στη Μετάβαση Σταδιοδρομίας σας στην Ανάλυση, που θα διαδοθεί ζωντανά στις 14 Απριλίου, 8-9 το πρωί.

Πηγή : https://www.forbes.com/sites/piyankajain/2018/04/05/top-6-mistakes-in-business-analytics-career-transitions/#7ff45b66178c