19 Απριλίου 2024

Η IBM βραβεύεται για τις αναλύσεις και τον αποθηκευτικό της χώρο από τα βραβεία της CRN

Η IBM είχε αναδιχθεί νικήτρια στην κατηγορία επιχειρησιακών αναλύσεων και στην υποκατηγορία επιχειρησιακού δικτύου αποθήκευσης στο πρόγραμμα βραβείων Annual Report Card (ARC) της CRN για το 2017.

Το Annual Report Card συνοψίζει τα αποτελέσματα μιας συνολικής έρευνας που αναφέρει λεπτομερώς την ικανοποίηση των παροχέων λύσεων στην καινοτομία των προϊόντων, την υποστήριξη και τη συνεργασία για τον εξοπλισμό και τις υπηρεσίες, και τους πωλητές λογισμικού με τους οποίους συνεργάζονται. Οι πωλητές με τις υψηλότερες αξιολογήσεις βλέπουν το όνομά τους στη λίστα των νικητών του υψηλού κύρους Annual Report Card και τιμώνται ως οι καλύτερες στη βιομηχανία από τους συνεταίρους τους. Τα αποτελέσματα παρέχουν, επίσης, στην κοινότητα των πωλητών της τεχνολογίας πληροφοριών πολύτιμα σχόλια – κατευθείαν από τους παροχείς λύσεων – που μπορούν να χρησιμοποιηθούν για τη βελτίωση των προσφορών των προϊόντων, τη βελτίωση των προσφορών υποστήριξης και τη βελτίωση της επικοινωνίας με τους συνεταίρους.

Ο κόσμος βιώνει μία έκρηξη δεδομένων, προκαλώντας ψηφιακή διαταραχή σε όλες τις βιομηχανίες. Τα βραβεία ARC της CRN είναι μία ψήφος εμπιστοσύνης από τους παροχείς λύσεων σε όλο το οικοσύστημα, υπογραμμίζοντας τον τρόπο που η IBM αποθηκεύει, διαχειρίζεται και μεταμορφώνει μαζικές ποσότητες δεδομένων και τα μετατρέπει σε σπουδαία επιχειρησιακή επένδυση.

Η IBM ανακηρύχτηκε νικήτρια στις επιχειρησιακές αναλύσεις για την προσφορά του Cognos Analytics της, που δίνει τη δυνατότητα σε χιλιάδες επιχειρήσεων παγκοσμίως να παρακολουθούν, να ερευνούν και να μοιράζονται γνώσεις από τα δεδομένα τους. Τα self-service εργαλεία της Cognos Analytics χρησιμοποιούν επιχειρησιακή νοημοσύνη επόμενης γενιάς για να ερμηνεύουν και να καθοδηγούν τους χρήστες μέσα από την επεξεργασία γρήγορα και εύκολα σε γρήγορα αποτελέσματα. Αυτές οι γνώσεις βοηθούν τις επιχειρήσεις να πάρουν πιο στρατηγικές, βασισμένες στα δεδομένα αποφάσεις.

Η IBM ήταν επίσης νικήτρια στην υποκατηγορία επιχειρησιακού δικτύου αποθήκευσης για το IBM Storage and Software Defined Infrastructure της, το οποίο παρέχει μία βάση για τις αναλύσεις δεδομένων, δίνοντας τη δυνατότητα στις επιχειρήσεις να παίρνουν ταχείς αποφάσεις βασισμένες στα συμπεράσματα από τα δεδομένα. Το αρχείο της IBM Storage συνδέει γρήγορες λύσεις, αποθηκευτικό χώρο που ορίζεται από το λογισμικό, δίκτυο αποθηκευτικού χώρου και μαζεμένες λύσεις που δίνουν στις επιχειρήσεις ποικιλία επιλογών και καθορισμών των τιμών για την αποθήκευση των δεδομένων τους και τη διαχείρισή τους.

“Τα δεδομένα έχουν γίνει ένα σημαντικό ανταγωνιστικό πλεονέκτημα, και οι διανοητικές γνώσεις που προέρχονται από τα δεδομένα είναι η επικαιρότητα της αγοράς,” είπε ο John Teltsch, γενικός διευθυντής της IBM Global Business Partners. “Είναι τιμή μας να βραβευόμαστε από τη CRN για τον παγκόσμιας κλάσης αποθηκευτικό μας χώρο και τις προσφορές των επιχειρησιακών αναλύσεων, και το να μας ψηφίζουν οι συνέταιροί μας ως τους καλύτερους της βιομηχανίας σε αυτές τις κατηγορίες ενισχύει την αξία που προσθέτουμε στο οικοσύστημα.”

Τα αποτελέσματα του 2017 Annual Report Card είναι διαθέσιμα στο www.crn.com/arc.

Πηγή: businessinsider.com