8 Δεκεμβρίου 2022

Ο Eldorado προσφέρει αυξημένες δυνατότητες επιχειρησιακής νοημοσύνης με το OpenText

Ο επικεφαλής τεχνολογιών ιατροφαρμακευτικής περίθαλψης επεκτείνει τις δυνατότητες υποστήριξης λειτουργικών και επιχειρησιακών ζητούμενων αναγκών για ασφαλείς πληροφορίες προσωπικής υγείας.

Ο επικεφαλής της εταιρικής διαχείρισης πληροφοριών (Enterprise Information Management -EIM) παγκοσμίως, ανακοίνωσε ότι ο Eldorado, ένας παροχέας εταιρικών βασικών διοικητικών πλατφορμών, έχει διαλέξει το OpenText για να προσθέσει κι άλλες δυνατότητες επιχειρησιακής νοημοσύνης στην βασισμένη σε δεδομένα εταιρική εφαρμογή, τη Javelina, για τη βιομηχανία χρηματοδότησης ιατροφαρμακευτικής περίθαλψης.

Με το OpenText, το Eldorado μπορεί να προσφέρει στους πελάτες μία απρόσκοπτη λύση που να υποστηρίζει λειτουργικές και επιχειρησιακές ζητούμενες ανάγκες, και να συγκεντρώνει κανόνες ασφαλείας και κρυπτογράφηση δεδομένων των πληροφοριών προσωπικής υγείας.

Έχοντας ως έδρα το Φοίνιξ της Αριζόνα, ο Eldorado, όντας ένα τμήμα της εταιρείας Mphasis, ειδικεύεται στην ανάπτυξη της εφαρμογής ασφάλισης της υγείας, στις υπηρεσίες επιχειρησιακών διεργασιών εξωτερικής ανάθεσης, στη μηχανική τεχνολογίας πληροφοριών και στην παροχή λειτουργικών συμβουλευτικών υπηρεσιών. Υπηρετώντας ολόκληρο το φάσμα των οργανισμών, που αφοσιώνονται στη διαχείριση των πλάνων παροχής υγείας, συμπεριλαμβανομένων εξωτερικών διαχειριστών, πλάνων υγείας, εργοδοτών και αυτοασφαλιζόμενων οργανισμών, οι πελάτες της εταιρείας διαχειρίζονται πέντε εκατομμύρια ζωές και 35 εκατομμύρια απαιτήσεις ετησίως.

Κατανοώντας την αγορά ιατροφαρμακευτικής περίθαλψης και την ανάγκη για αυξημένη επιχειρησιακή νοημοσύνη, ο Eldorado έχει διαλέξει να εισάγει τις αναλύσεις του OpenText στη Javelina. Προσθέτοντας προηγμένες δυνατότητες στην πλατφόρμα πληρωμής για την παροχή υπηρεσιών και τη διαχείριση αποζημιώσεων, ο Eldorado μπορεί να μειώσει το κόστος για τους πελάτες του παρέχοντας πρόσβαση σε δεδομένα, καθώς υποστηρίζει ρυθμιστικές απαιτήσεις και άλλες απαιτήσεις ασφαλείας.

«H Javelina είναι το σημαντικότερο προϊόν του Eldorado και συνεχίζουμε να επενδύουμε στο προϊόν για να ενισχύσουμε τη μελλοντική ανάπτυξη,» είπε η Sally Else, πρόεδρος του Eldorado. «Από απλές αναφορές μέχρι και πολύπλοκα ταμπλό που υποστηρίζουν την καταγραφή οικονομικών, κλινικών και λειτουργικών δεδομένων σε πραγματικό χρόνο, το OpenText δίνει τη δυνατότητα στον Eldorado να προσφέρει ενισχυμένες δυνατότητες, τις οποίες θέλουν οι πελάτες μας. Το OpenText ταιριάζει απόλυτα με τη μελλοντική στρατηγική του Eldorado για τα προϊόντα του και μας δίνει τη δυνατότητα να ανταποκριθούμε στις απαιτήσεις των πελατών.»

Η ενοποίηση της Javelina με το OpenText παρέχει μία ευκολονόητη προσέγγιση στη δημιουργία, την ψηφιοποίηση και τη διανομή της πληροφορίας. Το OpenText θα βοηθήσει στη μεταμόρφωση των δεδομένων μαζικών ποσοτήτων, που χρησιμοποιούνται από την εκσυγχρονισμένη διαχειριστική πλατφόρμα της Javelina, σε σπουδαιότερη πραγματοποιήσιμη πληροφορία.

«Η αγορά ιατροφαρμακευτικής περίθαλψης υφίσταται ραγδαίες αλλαγές που θα απαιτήσουν πιο προοδευτικές εφαρμογές αναλύσεων και εμείς θέλουμε οι πελάτες και οι προοπτικές μας να είναι καταλλήλως εφοδιασμένες εναντίον των ανταγωνιστών με μία σταθερή στρατηγική αναλύσεων. Πιστεύουμε ότι οι προηγμένες ικανότητες που προσφέρονται από το OpenText Analytics Suite θα προσφέρουν την καλύτερη εμπειρία στο χρήστη,» είπε η Else.

Με το OpenText, ο Eldorado μπορεί να προσφέρει τις ζητούμενες και αναλυτικές ικανότητες που χρειάζονται οι πελάτες για να είναι ανταγωνιστικοί. «Η ικανότητα για λήψη γρήγορων αποφάσεων βασισμένων στις ισχυρές αναλύσεις είναι στον πυρήνα της κινητοποίησης των οργανισμών ιατροφαρμακευτικής περίθαλψης να προσφέρουν φροντίδα πραγματικής αξίας. Οι οργανισμοί πρέπει να μπορούν να προσαρμόζονται συνεχώς στη βελτιστοποίηση των παροχέων δικτύων, στην εξασφάλιση ποιότητας και στην επιρροή της συμπεριφοράς του ασθενή για την παροχή οικονομικά αποδοτικού πληθυσμού και ατομικής διαχείρισης της υγείας. Αυτή η σχέση συνάδει με τη στρατηγική του Eldorado για την παροχή των τελευταίων αποδεδειγμένων τεχνολογιών στην αγορά της ιατροφαρμακευτικής περίθαλψης,» συμπέρανε η Else.

Τα OpenText Analytics βοηθάνε τους οργανισμούς να βελτιώσουν τις αποφάσεις, να κερδίσουν λειτουργική αποτελεσματικότητα, και να αυξήσουν την ορατότητα με τη χρήση διαδραστικών ταμπλό, αναφορών, και οπτικοποιήσεων δεδομένων. Για να μάθετε περισσότερα για τα OpenText Analytics, επισκεφτείτε το σάιτ: http://www.opentext.com/what-we-do/products/analytics.

Για το OpenText
Το OpenText ενεργοποιεί τον ψηφιακό κόσμο, δημιουργώντας έναν καλύτερο τρόπο για τους οργανισμούς να δουλεύουν με πληροφορίες, σε εγκαταστάσεις ή στο cloud. Για περισσότερες πληροφορίες για το OpenText επισκεφτείτε το opentext.com.

Πηγή: businessinsider.com