8 Δεκεμβρίου 2022

TARGIT DAY - More Than Data

Στην εκδήλωση “TARGIT Day - More Than Data” που έλαβε χώρα την Τετάρτη, 19 Οκτωβρίου 2016 στο Gazarte, στην Αθήνα, η σπουδαιότητα κι ο ρόλος των Data Analytics είχαν την τιμητική τους. Η διοργάνωση πραγματοποιήθηκε από την TARGIT Greece στο πλαίσιο του λανσαρίσματος της ανανεωμένης έκδοσης TARGIT Decision Suite 2017 και με αφορμή τα 7 χρόνια επιτυχημένης πορείας της TARGIT στην Ελλάδα. 200 κορυφαία στελέχη του ελληνικού επιχειρείν έδωσαν το παρόν συμβάλλοντας καθοριστικά στην επιτυχία της διοργάνωσης.

Η βραδιά επικεντρώθηκε στις τελευταίες εξελίξεις γύρω από τα Data Analytics και οι συμμετέχοντες είχαν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν ενδιαφέρουσες ομιλίες και παρουσιάσεις από διακεκριμένους ερευνητές, ανώτερα στελέχη επιχειρήσεων και επιχειρηματίες.

Αναλυτικότερα, ο κ. Michael Hyldgaard Andersen (Customer Account Manager TARGIT Denmark) άνοιξε τη βραδιά με μια ενδιαφέρουσα παρουσίαση με τίτλο «TARGIT BI and Data Visualization”. Ο κ. Γιώργος Οικονομίδης (Αν. Καθηγητής στα Οικονομικά στο Τμ. Διεθνών και Ευρωπαϊκών Οικονομικών Σπουδών της Σχολής Οικονομικών Επιστημών του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών) μίλησε στη συνέχεια, για τη σημασία του Μακροοικονομικού Περιβάλλοντος για την επιχειρηματική δραστηριότητα αναφερόμενος και στη σημερινή ελληνική πραγματικότητα, ο κ. Γιάννης Θεοδωρίδης (Καθηγητής πρώτης βαθμίδας του Τμ. Πληροφορικής της Σχολής Τεχνολογιών Πληροφορικής και Επικοινωνιών στο Πανεπιστήμιο Πειραιώς, Director Data Science Lab) ακολούθησε με μια αναλυτική αναφορά στην σπουδαιότητα της Επιστήμης των Δεδομένων. Από την εταιρεία PwC, ο κ. Κωνσταντίνος Παζάλος, Consulting Manager, ανέπτυξε τη δική του οπτική στην παρουσίαση του «PwC Greece BI and Analytics: Towards a Data Driven Culture». Οι ομιλίες ολοκληρώθηκαν με τον γνωστό επιχειρηματία Γιώργο Κορρέ (Chairman of the board της Korres Natural Products), ο οποίος αφηγήθηκε με το δικό του γλαφυρό του τρόπο, το ταξίδι που επέλεξε να κάνει προκειμένου να υλοποιήσει το όραμα του.

Από την TARGIT Greece, οι Κώστας Οικονομάκης, Managing Director, και Αριστείδης Βάσσης, Commercial Director, ευχαρίστησαν θερμά τους παρευρισκόμενους για την υποστήριξή τους τα τελευταία 7 χρόνια και παρουσίασαν την εντυπωσιακή, νέα έκδοση TARGIT Decision Suite 2017 δείχνοντας πως ένα τόσο δυνατό εργαλείο μπορεί να γίνει ο απόλυτος σύμμαχος στη λήψη αποφάσεων κάθε σύγχρονης εταιρείας.

Η βραδιά συνεχίστηκε με ευχάριστες εκπλήξεις καθώς δύο από τις συμμετέχουσες εταιρείες, κέρδισαν με τη βοήθεια του κ. Κορρέ που πραγματοποίησε την κλήρωση, δύο σημαντικά δώρα.

Η εκδήλωση ολοκληρώθηκε με διασκέδαση στον μοναδικής αισθητικής χώρο του Gazarte με θέα στην Ακρόπολη και το Γκάζι. Στο πάρτι που ακολούθησε, ομιλητές, συμμετέχοντες και διοργανωτές είχαν την ευκαιρία να γνωριστούν, να ανταλλάξουν απόψεις και να διασκεδάσουν με συνοδεία φαγητού και ποτού.

Η TARGIT Greece δηλώνει την ευγνωμοσύνη της σε όλους όσους τίμησαν την εκδήλωση με την παρουσία τους και δεσμεύεται να συνεχίσει με το ίδιο πάθος να δημιουργεί ουσιαστικές σχέσεις με πελάτες και συνεργάτες, παρέχοντας κορυφαίες υπηρεσίες στο κομμάτι της Διαχείρισης Δεδομένων.