29 Σεπτεμβρίου 2023

ΔΙΕΘΝΗΣ ΤΕΧΝΟΓΝΩΣΙΑ & ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΚΑΙΝΟΤΟΜΩΝ ΕΦΑΡΜΟΓΩΝ BIG DATA & ANALYTICS ΣΤΟ DATA 360° FORUM 2016

Οι τελευταίες εξελίξεις στο πεδίο των data & analytics θα παρουσιαστούν στο καθιερωμένο πλέον Data 360° Forum 2016, που πραγματοποιείται τη Δευτέρα 18 Απριλίου, στο αμφιθέατρο Maroussi Plaza. Το συνέδριο αναδεικνύει τη μεγάλη εικόνα της ανάπτυξης νέων τεχνολογιών ανάλυσης δεδομένων (π.χ. Machine learning), σε συνδυασμό με τις ψηφιακές ανάγκες των σύγχρονων οργανισμών. Μεταξύ των ομιλητών του συνεδρίου είναι και ο global Big Data Influencer Ali Rebaie, ένας από τους πρωτοπόρους που έγραψαν για την τάση των Big Data από το 2011.

Οι σύνεδροι θα έχουν την ευκαιρία να συμμετάσχουν σε μία εις βάθος διερεύνηση του «χαοτικού» κόσμου των αναδυόμενων τεχνολογιών επεξεργασίας δεδομένων και των big data, αλλά και να δουν το πώς η 360° θεώρηση των τεχνολογιών ανάλυσης δεδομένων όχι μόνο αυξάνει τη γνώση των επιχειρήσεων για τους πελάτες, αλλά επιπλέον ενισχύει την «ενσυναίσθηση» των οργανισμών στις εμπειρίες των πελατών τους. Data Scientists, CIOs και IT Directors, Business Analysts και Enterprise Architects, αλλά και business leaders θα έχουν μία μοναδική ευκαιρία να μάθουν περισσότερα για «καυτά» θέματα όπως υλοποίηση έργων Big Data, εφαρμογές advanced analytics και text analytics, αλλά και τις προκλήσεις που αντιμετωπίζουν οι οργανισμοί αναφορικά με τη διασφάλιση της ποιότητας των δεδομένων και τη διάχυση της πληροφορίας στο σύνολο των λειτουργιών τους.

 

 

Στο συνέδριο συμμετέχουν καταξιωμένοι ακαδημαϊκοί με πεδίο έρευνας τα Business Analytics, υψηλόβαθμα στελέχη (CEOs, CIOs) οι οποίοι θα αναλύσουν σημαντικά (αλλά συχνά παραγνωρισμένα) θέματα Διακυβέρνησης Δεδομένων , Data Scientists από την Ελλάδα και το εξωτερικό και στελέχη από τις λειτουργίες Customer Insights μεγάλων ελληνικών εταιρειών

 

Web site Συνεδρίου: www.eits.gr

Για περισσότερες πληροφορίες ή φωτογραφίες από το συνέδριο: Ειρήνη Γκίνη

Senior Content Manager, t: 210-6617777 (εσωτ. 124), e: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.