8 Δεκεμβρίου 2022

Ο παγκόσμιος προμηθευτής επιχειρηματικών πληροφοριών (ΒΙ) και λογισμικού αναλύσεων, Yellowfin, έχει μπει στην Μαγική Τετράδα 2016 της αναφοράς της Gartner για τις Πλατφόρμες Επιχειρηματικών Πληροφοριών και Αναλύσεων, για τρίτη συνεχόμενη χρονιά.

«Πιστεύουμε ότι η δέσμευσή μας να καταστίσουμε τις ΒΙ πιο εύκολες ως προς την ανάπτυξη, τη χρήση και τη διαχείρισή τους έγινε πραγματικότητα, με την Yellowfin να βρίσκεται στην Μαγική Τετράδα της Gartner σχετικά με τις Επιχειρηματικές Πληροφορίες και τις Αναλύσεις για τρίτη συνεχόμενη χρονιά», υποστήριξε ο CEO της Yellowfin, Glen Rabie. «Η Yellowfin είναι ο ηγέτης της βιομηχανίας Επιχειρηματικών Πληροφοριών όσον αφορά τα ποσοστά προσέλκυσης χρηστών, με μια καινοτόμα πλατφόρμα, η οποία έχει σχεδιαστεί έτσι ώστε να καθιστά τα δεδομένα πιο εύκολα προσβάσιμα, χρηστικά και πολύτιμα προς όλους. Η Yellowfin προσφέρει διακεκριμένες υπηρεσίες συνεργατικών ΒΙ, ενσωματωμένων ΒΙ, Cloud BI και ικανότητες Storytelling, καθώς και άδειες χρήσης τελικών χρηστών.

 

«Μέσα στο 2016,  η Yellowfin θα συνεχίσει να υπολογίζει τις ανάγκες self-service των επιχειρηματικών χρηστών και τις απαιτήσεις διακυβέρνησης των συστημάτων τεχνολογιών των επιχειρήσεων, παρέχοντας μια ολοκληρωμένη πλατφόρμα επιχειρηματικών αναλύσεων – από πηγές δεδομένων έως πίνακες εργαλείων».

 

Κατά τη διάρκεια των τελευταίων δώδεκα μηνών, η Yellowfin έχει ενισχύσει το δίκτυο συνεργατών της και τη βάση πελατών της, τα οποία διευρύνονται σε όλες τις μεγάλες βιομηχανίες και τα γεωγραφικά πλάτη, προσθέτοντας χιλιάδες νέους χρήστες.