8 Δεκεμβρίου 2022

Η Inventus λανσάρει το Spotlight – Μια προηγμένη πλατφόρμα ανάλυσης επιχειρηματικών δεδομένων

Η Inventus , ένας κορυφαίος διεθνής πάροχος υπηρεσιών νομικής υποστήριξης στις εταιρείες του Fortune 1000, σε παγκόσμιες νομικές εταιρείες και σε κυβερνητικές υπηρεσίες, ανακοίνωσε ότι η εταιρεία πρόκειται να λανσάρει το Spotlight. Αυτή η καινοτομία της Inventus αποτελεί μια εξελιγμένη πλατφόρμα ανάλυσης επιχειρηματικών δεδομένων, η οποία παρέχει στους πελάτες ασύγκριτες οπτικές του χαρτοφυλακίου νομικών διαφορών τους, καθιστώντας ευκολότερα κατανοητή την προοπτική της εξωτερικής ανάθεσης, και διασφαλίζοντας την πρόβλεψη των αποτελεσμάτων και την εκτίμηση του κόστους.

 

Η πλατφόρμα Spotlight της Inventus είναι μια προηγμένη εφαρμογή επιχειρηματικών αναλύσεων. Συλλέγοντας δεδομένα από πολλές πηγές, στις οποίες συμπεριλαμβάνονται οι Relativity, LAW και άλλες εφαρμογές, η Spotlight δίνει στους πελάτες θεώρηση σε πραγματικό χρόνο του χαρτοφυλακίου των δεδομένων και των νομικών διαφορών τους. Το εργαλείο αυτό δίνει τη δυνατότητα στους πελάτες να υπολογίσουν την απόδοση των επενδύσεων από τα έξοδα για τον εντοπισμό ηλεκτρονικών δεδομένων (eDiscovery), και να διαχειριστούν καλύτερα, καθώς και να προβλέψουν το κεφάλαιο που πηγαίνει στον προϋπολογισμό του eDiscovery. Καθώς τα δεδομένα παρουσιάζονται σε απόλυτα προσαρμοσμένους πίνακες και γραφήματα, οι πελάτες μπορούν πλέον να ετοιμάσουν εύκολα τον προϋπολογισμό του νομικού τμήματος και να δημιουργήσουν παρουσιάσεις υψηλού επιπέδου. Η  Spotlight είναι διαθέσιμη σε κινητά και τάμπλετ, παρέχοντας στους πελάτες πρόσβαση στα δεδομένα τους πάντα και από παντού.

 

Καθώς η Spotlight ενσωματώνεται απευθείας στο οικοσύστημα Luminosity, οι πελάτες μπορούν να υπολογίσουν αμέσως τις eDiscovery αποταμιεύσεις τους που σχετίζονται με τις επιχειρήσεις της Inventus. Χρησιμοποιώντας τις πιο κατανοητές τεχνολογικές λύσεις που υπάρχουν, η Luminosity παρέχεις στους πελάτες μια διαδικασία ελάχιστα δαπανηρή και αποδοτική.

 

«Η Inventus έχει παρουσιάσει υψηλές επιδόσεις ως η κύρια καινοτόμα εταιρεία παροχής τεχνολογικών λύσεων για τα νομικά τμήματα των εταιρειών, και η Spotlight αντιπροσωπεύει τη συνεχή προσπάθειά μας να παρέχουμε στις επιχειρήσεις λύσεις για τα νομικά τους προβλήματα», υποστήριξε ο Trevor Campion, CEO της Inventus.