27 Σεπτεμβρίου 2022

Απόκτηση δεδομένων από όλα τα σιλό #HPBigData2015

H Inovvo, LLC είναι μια νέα εταιρία που αναδείχθηκε από μία πώληση management στο εσωτερικό μίας εταιρίας αναλύσεων με το όνομα comScore Inc. H comScore παραμένει σημαντικός συνεργάτης της Inovvo σύμφωνα με τον Joseph Khalil, οικονομικού διευθυντή της Inovvo. O Khalil περιγράφει την εταιρία του ως μία πλατφόρμα που «κάθεται πάνω από οποιοδήποτε λογισμικό διαχείρισης δεδομένων» χρησιμοποιεί μία εταιρία. Η Inovvo μπορεί να βοηθήσει τις εταιρίες να αναλύσουν τα μεγάλα δεδομένα, να διαλέξουν σχέδια βαθμολογίας και να θέσουν σε προτεραιότητα την διαθέσιμη ταχύτητά τους σύμφωνα με το τι κάνουν οι χρήστες τους.

 

«Η ιδιωτικότητα αποτελεί μία μεγάλη ανησυχία», δήλωσε ο Khalil Μέσων Μαζικής Ενημέρωσης του SiliconANGLE κατά την διάρκεια ενός συνεδρίου μεγάλων δεδομένων της HP. H ανάπτυξη πραγματοποιείται επιτόπου και η εταιρία χρησιμοποιεί διάφορα επίπεδα κρυπτογράφησης. Έτσι, χάριν σε αυτά τα δύο στοιχεία, «οι εργαζόμενοι δεν γνωρίζουν τις πληροφορίες των χρηστών.»

 

Ωστόσο, η Inovvo προσφέρει αυτό που έχει ονομάσει «συστατικό φροντίδας». Ένας πελάτης μπορεί να καλέσει και ο τηλεφωνητής θα μπορεί να δει όλες τις υπηρεσίες που έχει σε λειτουργία ο πελάτης, καθώ επίσης και τους προηγούμενους 13 μήνες δραστηριότητας. Τότε, το λογισμικό της Inovvo, δίνει όλα τα «πιθανά προβλήματα» και δημιουργεί μία αναφορά «Κλήσης για Δράση.» Η διαδικασία αυτή έχει καταφέρει να δημιουργήσει μικρότερους χρόνους κλήσεων, κάτι για το οποίο ο Khalil είναι περήφανος. Η τωρινή μορφή των υπηρεσιών της Inovvo είναι αποτέλεσμα ετών έρευνας, ανάπτυξης και άποψης των πελατών.

 

Η πρόκληση των μεγάλων δεδομένων

 

Η Khalil δηλώνει πως η τωρινή πρόκληση για τα μεγάλα δεδομένα είναι να «αποκτήσουν τα δεδομένα από όλα τα σιλό». Ωστόσο παρατηρεί ότι τα προβλήματα λόγω της ροής δεδομένων παραμένουν ακόμη. Προβλέπει πως η βιομηχανία θα παρατηρήσει διπλασιασμό των δεδομένων κάθε 2 με 3 χρόνια.

 

O Khalil επίσης τόνισε πως η ΗΡ έχει πολλές λύσεις για αυτό. Την περιγράφει ως «τεχνικό συνεργάτη», καθώς η Inovvo χρησιμοποιεί την Vertica για να «ελαχιστοποιήσει τα αποτυπώματα του υλικού  της» και να «παράγει γρήγορα πληροφορίες.