19 Απριλίου 2024

H TARGIT Ελλάδος στο Hands-on Business Finance 2015

Η TARGIT Ελλάδος συμμετείχε και φέτος ως Χορηγός με περίπτερο στο Hands-on Business Finance 2015 που διοργανώθηκε από την Boussias Communications στις 24 Σεπτεμβρίου 2015.

Ο στόχος του Συνεδρίου ήταν να αναδείξει τον καίριο ρόλο της οικονομικής διεύθυνσης στην επιχειρηματική δραστηριότητα και να εστιάσει στην ανταλλαγή απόψεων και στην παρουσίαση πρακτικών για την αντιμετώπιση των νέων προκλήσεων του οικονομικού περιβάλλοντος.

Ο ρόλος του Οικονομικού Διευθυντή ως strategic partner της επιχείρησης αποδείχτηκε μέσα από την παρουσίαση πρωτοβουλιών των Οικονομικών Διευθυντών που έκαναν τη διαφορά στην επιχείρησή τους. Αυτό έγινε αντιληπτό μέσα από case studies  σε πολλές και διαφορετικές πτυχές του financial management (cost management, διαχείριση πιστωτικού κινδύνου, βελτιστοποίηση operations, outsourcing κλπ.)

Ο Αριστείδης Βάσσης, Commercial Director, στην ομιλία του με θέμα “The dark side of KPIs” μίλησε για την αξία που προσθέτει στη δραστηριότητα μιας επιχείρησης η χρήση του TARGIT Decision Suite και πώς αυτό συμβάλει στη δημιουργία και παρακολούθηση των σωστών, κρίσιμων δεικτών αποδοτικότητας του κάθε κλάδου.

Στο συνέδριο επίσης συμμετείχαν ως χορηγοί και οι εταιρείες: IMPACT, DIS, ENTERSOFT, RETAIL@LINK, EPSILON NET, ICAP, NETU, TALENTIA Software, κ.ά.