Η MarketsandMarkets ανακοίνωσε πριν από  λίγους μήνες την ολοκλήρωση της έκθεσης (report) με θέμα την αγορά του Social Business Intelligence (BI), 329 σελίδων.

 

 

Αναλύονται οι παγκόσμιες τάσεις που υιοθετούνται σε αυτή την ταχέως αναδυόμενη αγορά με την ανάπτυξη πλατφορμών και διαφόρων δυνάμεων της αγοράς.

 

Η MarketsandMarkets είναι μια συμβουλευτική εταιρεία με έδρα τις ΗΠΑ που δημοσιεύει εκθέσεις στρατηγικών αναλύσεων της έρευνας αγοράς και λειτουργεί ως business intelligence συνεργάτης σε εταιρίες του Fortune 500 σε όλο το κόσμο.

 

Σύμφωνα με τη νέα έρευνα της με θέμα: "Business Intelligence Market by Types (Mobile BI, Social BI, Cloud BI, Traditional BI), by Function, by Deployment, by Features, by Verticals, by Organization Size, by Regions): Worldwide Trends, Market Forecasts and Analysis (2013 - 2018) ", η αγορά του Business Intelligence αναμένεται να αυξηθεί από 13,9 δισ. ευρώ το 2013 σε $ 20.8 δισεκατομμύρια μέχρι το 2018, με εκτιμώμενο μέσο ετήσιο ρυθμό αύξησης 8,3 % από το 2013 μέχρι το 2018 .

 

Η έρευνα διαθέτει 150 πίνακες με τα δεδομένα της αγοράς και μπορείτε να πάρετε μία γρήγορη συνοπτική ματιά από τα 128 στοιχεία που αναφέρονται μέσα σε 329 σελίδες καθώς και σε βάθος το περιεχόμενο του "Intelligence Business Market" μέσω του περιληπτικού δείγματος (pdf) της έρευνας