Μια ιδιαίτερα σημαντική διάκριση απέσπασε η SAS, ηγέτιδα στο χώρο του λογισμικού και των υπηρεσιών Business Analytics, κατακτώντας το βραβείο καινοτομίας “SMA Innovation in Action”. Το βραβείο απονεμήθηκε στην εταιρεία από την κορυφαία εταιρεία παροχής στρατηγικών ασφαλιστικών συμβουλών Strategy Meets Action (SMA) για την ολοκληρωμένη λύση SAS Fraud Framework for Insurance. H συγκεκριμένη διάκριση καταδεικνύει πώς οι σύγχρονες τεχνολογίες μπορούν να εκσυγχρονίσουν, να βελτιστοποιήσουν, αλλά και να προσφέρουν καινοτομία στις πρακτικές των ασφαλιστικών επιχειρήσεων.

 

"Η SAS, νικήτρια στην κατηγορία των προμηθευτών τεχνολογικών λύσεων με το SAS Fraud Framework for Insurance, παρέχει μια προηγμένη λύση, συνδυάζοντας βασικές τεχνολογίες επόμενης γενιάς για να βοηθήσει τις ασφαλιστικές επιχειρήσεις στην ανίχνευση και την πρόληψη απέναντι σε ευκαιριακές αλλά και οργανωμένες απάτες αποζημιώσεων", τόνισε η Karen Furtado, SMA Partner.

 

Γνωστή για την ανίχνευση, πρόληψη, αντιμετώπιση και διαχείριση της απάτης σε όλο το εύρος της ασφαλιστικής επιχείρησης, η λύση SAS Fraud Framework for Insurance αυξάνει την αποδοτικότητα των ερευνών, αλλά και την ακρίβεια των εξειδικευμένων ερευνητικών τμημάτων κορυφαίων ασφαλιστικών οργανισμών, όπως οι Allstate και CNA.

 

"Η απάτη - ειδικά στην οργανωμένη μορφή της - αποτελεί μία από τις σημαντικότερες προκλήσεις των ασφαλιστικών επιχειρήσεων", σημείωσε ο Stuart Rose, Global Insurance Marketing Manager της SAS. "Η συγκεκριμένη διάκριση εκ μέρους της SMA αποτελεί μια σημαντική αναγνώριση της καινοτομίας της SAS στην αντιμετώπιση αυτού του ζητήματος. Χρησιμοποιώντας εξελιγμένες τεχνολογίες, οι πελάτες της SAS εξασφαλίζουν υψηλότερα ποσοστά ανίχνευσης και ακριβέστερες αξιολογήσεις των ύποπτων δραστηριοτήτων στις απαιτήσεις των αποζημιώσεων. Και ασφαλώς επωφελούνται τα μέγιστα από την έγκαιρη ανίχνευση και αντιμετώπιση των διαφόρων κυκλωμάτων απάτης".

 

ΣΧΕΤΙΚA ΜΕ ΤΟ ΒΡΑΒΕΙΟ SMA INNOVATION IN ACTION

 

H εταιρεία SMA δημιούργησε το συγκεκριμένο βραβείο για να εμπνεύσει, να μοιραστεί και να αναγνωρίσει λύσεις που επιτρέπουν σε μια ασφαλιστική επιχείρηση να προχωρήσει πέρα από τον εκσυγχρονισμό και τη βελτιστοποίηση, στην πραγματική καινοτομία και την μεταμόρφωση, που ωθούν στη διαφοροποίηση και την απόκτηση ανταγωνιστικού πλεονεκτήματος. Το βραβείο απευθύνεται τόσο σε ασφαλιστικές επιχειρήσεις όσο και σε προμηθευτές λύσεων που διαθέτουν επιτυχημένες εγκαταστάσεις οι οποίες προωθούν μία η περισσότερες από τις εξής πέντε τεχνολογίες επόμενης γενιάς: mobile, collaboration, analytics και big data, social media, και cloud.