Η SAS Ελλάδας, ηγέτιδα στο χώρο του λογισμικού και των υπηρεσιών επιχειρηματικών analytics, θα συμμετάσχει ως υποστηρικτής στο συνέδριο "Athens Tax Forum 2012". Το Συνέδριο θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 13 Ιουλίου 2012, στο ξενοδοχείο Athens Hilton και διοργανώνεται από το Ελληνο-Αμερικανικό Εμπορικό Επιμελητήριο, με πρωτοβουλία της Φορολογικής του Επιτροπής.

 

Το Athens Tax Forum θεωρείται η κορυφαία εκδήλωση φορολογικού περιεχομένου στη χώρα μας, έπειτα από 8 συναπτά έτη διοργάνωσής του. Κάθε χρόνο, προσελκύει μεγάλο αριθμό επιχειρηματιών, υψηλόβαθμων στελεχών επιχειρήσεων, διακεκριμένων συμβούλων επιχειρήσεων, νομομαθών, εκπροσώπων της πανεπιστημιακής κοινότητας, διαμορφωτών κοινής γνώμης, και στελεχών της αρμόδιας πολιτικής και διοικητικής ηγεσίας της χώρας.

 

Η θεματολογία του Athens Tax Forum 2012, στο κρίσιμο τρέχον έτος λόγω των εντατικών δημοσιονομικών και διαρθρωτικών μέτρων που βρίσκονται σε εξέλιξη, ακολουθεί τον κανόνα συνέπειας με την τρέχουσα επικαιρότητα. Αναμένεται να φωτίσει τις πτυχές της συντεταγμένης μετάβασης σε ένα εκσυγχρονισμένο και αποτελεσματικό φορολογικό σύστημα, που σε πνεύμα ανατροπής θα καταρρίπτει την υπερφορολόγηση και την φοροδιαφυγή, πρόσθετα μέχρι τώρα εμπόδια στο δύσβατο δρόμο για την οικονομική ανάπτυξη.

 

Η SAS Ελλάδας συμμετέχει ως υποστηρικτής στο Athens Tax Forum 2012 με στόχο να μεταφέρει την τεράστια εμπειρία και τεχνογνωσία της, όσον αφορά στη χρησιμότητα και τα οφέλη της σύγχρονης τεχνολογίας των analytics. Για περισσότερες από τρεις δεκαετίες, η SAS προσφέρει καινοτόμες λύσεις για τις ανάγκες δεκάδων κυβερνήσεων σε όλο τον κόσμο, οι οποίες χρησιμοποιούν τις εξελιγμένες τεχνολογίες των analytics σε ιδιαίτερα κρίσιμες πρωτοβουλίες όπως η υποστήριξη φοροεισπρακτικών μηχανισμών και η βελτιστοποίηση των φορολογικών εσόδων, και, φυσικά, η αντιμετώπιση της απάτης που οδηγεί στην πάταξη της φοροδιαφυγής, συμβάλλοντας έτσι αποφασιστικά στην οικονομική ανάπτυξη των χωρών.

 

Σχετικά με την SAS

 

H SAS είναι ηγέτιδα εταιρεία λογισμικού και υπηρεσιών Business Analytics και ο μεγαλύτερος ανεξάρτητος προμηθευτής παγκοσμίως στην αγορά του Βusiness Intelligence.

 

Η SAS βοηθά τους σύγχρονους οργανισμούς και επιχειρήσεις να αντιληφθούν πλήρως την τεράστια δυναμική του πιο πολύτιμου αγαθού τους: των δεδομένων τους. Απλούστερα, οι λύσεις της βοηθούν τους οργανισμούς να αντλήσουν συγκεκριμένη και πολύτιμη πληροφορία από τα διάσπαρτα επιχειρησιακά δεδομένα για τη λήψη στρατηγικών αποφάσεων με στόχο τη βελτίωση της απόδοσής τους.

 

Για το λόγο αυτό, η SAS αποτελεί τον έμπιστο συνεργάτη των σύγχρονων επιχειρήσεων και οργανισμών, με τις εξειδικευμένες και κλαδικές λύσεις της να χρησιμοποιούνται σε πάνω από 60.000 εγκαταστάσεις σε περισσότερες από 100 χώρες ανά την υφήλιο, καθώς και σε 90 από τους Top-100 οργανισμούς της λίστας Global 500 του έγκριτου περιοδικού Fortune. Από το 1976 η SAS δίνει στους πελάτες της ανά τον κόσμο "Τhe Power to Know" (www.sas.com).