Δυο ηγέτες στο χώρο των λύσεων λογισμικού real-time, η Power Analytics Corporation (www.PowerAnalytics.com) και η OSIsoft, LLC (www.osisoft.com) ανακοίνωσαν ότι θα προσφέρουν μια σειρά ολοκληρωμένων λύσεων λογισμικού για να ανταποκριθούν στις απαιτητικές ανάγκες real-time συγκεκριμένων υπηρεσιών.

 

Η πρώτη από αυτές τις λύσεις θα απευθύνεται στις υπηρεσίες της κυβέρνησης των Η.Π.Α. με στόχο τη βελτίωση της αξιοπιστίας και της αποδοτικότητας σε ενέργεια της υποδομής ηλεκτρικής ενέργειας, ώστε να ανταποκριθούν στο “Net Zero” και στα πρωτόκολλα του 2020. Η ανακοίνωση υπογραμμίζει τις προθέσεις των δυο εταιρειών να εφαρμόσουν ενεργά τις συνδυασμένες λύσεις τους που βασίζονται στις πλατφόρμες Power Analytics’ Paladin® Live™ και Paladin® SmartGrid™, καθώς και στην υποδομή OSIsoft’s PI System® για τη διαχείριση δεδομένων και γεγονότων real-time.

 

Παλαιότερα, οι δυο εταιρείες είχαν συνεργασθεί επιτυχώς σε μια σειρά προηγμένων projects όσον αφορά τους πελάτες συμπεριλαμβανομένων μερικών από τα μεγαλύτερα κέντρα δεδομένων όσον αφορά την οικονομία και το e-commerce παγκοσμίως· off-shore πλατφόρμες πετρελαίου και αερίου· και ενός από τα πιο προηγμένα Smart Grid / microgrids της επόμενης γενιάς παγκοσμίως, που εδρεύει στο Πανεπιστήμιο της Καλιφόρνια στο Σαν Ντιέγκο (UCSD), όπου η χρήση της υποδομής PI System θα παράσχει τη δυνατότητα διαχείρισης, μελέτης και αύξησης των ελέγχων των επενδύσεων microgrid του πανεπιστημίου.