Η LSG Insurance Partners, που εδρεύει στις Ηνωμένες Πολιτείες, αγόρασε και ανέπτυξε την Altair Engineering’s HiQube, μια εταιρεία που εξειδικεύεται στην επιχειρηματική ιδιοφυία που βασίζεται στην προσομοίωση και τα δεδομένα analytics. Όπως ισχυρίζεται η Altair, με την ανάπτυξη αυτή, η LSG μείωσε ήδη κατά πολύ τον χρόνο που χρειάζεται για να ετοιμάσει και να μεταδώσει δυναμικές αναφορές για την ομάδα πωλήσεών της από πέντε ημέρες τώρα σε μερικά λεπτά.

 

Ο παροχέας τεχνολογίας ανέφερε ότι η HiQube επιτρέπει στην LSG Insurance να παράγει δυναμικές αναφορές που είναι οπτικά πλουσιότερες, με γραφικά και δυνατότητες να εμβαθύνει σε δεδομένα του πυρήνα για περισσότερη διορατικότητα. Σύμφωνα με την Altair, με τη λύση αυτή των analytics, κάθε εξουσιοδοτημένος εργαζόμενος της LSG μπορεί να δημιουργήσει μια εξατομικευμένη αναφορά, με τις συγκεκριμένες πληροφορίες που χρειάζεται, σε μόλις μερικά λεπτά.

 

Η HiQube έχει τώρα αυτοματοποιήσει την ανάπτυξη των έτοιμων αναφορών προσωπικού πληροφορικής. Αντικατέστησε τη χειροκίνητη διαδικασία που έχει να κάνει με την πρόσβαση με τη σχεδόν στιγμιαία ανάκτηση δεδομένων από τη βάση δεδομένων SQL.