Η Quantzig, ένας παγκόσμιος παροχέας λύσεων ανάλυσης ανακοίνωσε την ολοκλήρωση του τελευταίου της άρθρου σχετικά με τα 7 πιο δημοφιλή εργαλεία αναλύσεων που χρησιμοποιούν οι επιχειρήσεις.

Η αυξανόμενη σημασία και η ζήτηση για ανάλυση δεδομένων στην αγορά έχουν δημιουργήσει πολλές ευκαιρίες παγκοσμίως. Οι οργανώσεις βάσης δεδομένων τα θεωρούν ως στοιχεία της εταιρείας τους και τα χρησιμοποιούν για να αποκτήσουν ένα ανταγωνιστικό πλεονέκτημα. Οι επιτυχημένες αναλύσεις επιχειρήσεων εξαρτώνται από πολλούς παράγοντες, όπως τους εξειδικευμένους αναλυτές που έχουν καλή γνώση των τεχνολογιών και της επιχείρησης, την ποιότητα των δεδομένων και μια οργανωτική δέσμευση για τη λήψη αποφάσεων βάσει δεδομένων. Γίνεται ελαφρώς δύσκολο να ορίσετε τα κορυφαία εργαλεία ανάλυσης δεδομένων, γι’ αυτό η Quantzig έχει κατατάξει τα επτά πιο δημοφιλή εργαλεία ανάλυσης  που χρησιμοποιούν οι επιχειρήσεις.

Σύμφωνα με τους ειδικούς αυτών των εργαλείων στην Quantzig, και με τη βοήθεια αυτών, οι διευθυντές των επιχειρήσεων μπορούν εύκολα να ταξινομήσουν πολύπλοκα δεδομένα και να τα χρησιμοποιήσουν για αποτελεσματική λήψη αποφάσεων.

Η Quantzig είναι μια παγκόσμια συμβουλευτική εταιρεία αναλυτών που επικεντρώνεται στην αξιοποίηση των αναλύσεων για τη συνετή λήψη αποφάσεων και την παροχή λύσεων στους πελάτες σε διάφορους βιομηχανικούς τομείς. Παρακάτω παρατίθενται τα 7 πιο δημοφιλή εργαλεία ανάλυσης που χρησιμοποιούν οι επιχειρήσεις.

Τα πιο δημοφιλή εργαλεία ανάλυσης μεταξύ των επιχειρήσεων.

Ανάλυση Συσχετισμού: Ένα στατιστικό εργαλείο που βοηθά στον προσδιορισμό της σχέσης μεταξύ δύο διαφορετικών μεταβλητών και την ενδυνάμωση αυτής της σχέσης. Είναι πολύ χρήσιμο όταν έχετε μια υποψία ότι υπάρχει σχέση μεταξύ δύο διαφορετικών μεταβλητών και θα θέλατε να ελέγξετε αν αυτή σας η υποψία είναι σωστή.

Οπτική Ανάλυση: Η δημιουργία ενός οπτικού μέσου ή ενός γραφήματος είναι ο απλούστερος τρόπος για την ανάλυση δεδομένων. Αυτό συνδυάζει τόσο την ανάλυση δεδομένων με την οπτικοποίησή τους όσο και την ανθρώπινη αλληλεπίδραση. Αυτό το εργαλείο ανάλυσης είναι εξαιρετικά χρήσιμο για την κατανόηση τεράστιων ποσοτήτων δεδομένων.

Ανάλυση Παλινδρόμησης: Αυτό το εργαλείο ανάλυσης βοηθά στην εύρεση της σχέσης μεταξύ των μεταβλητών. Για παράδειγμα, η σχέση τιμής και ζήτησης προϊόντος. Εάν πιστεύετε ότι μια μεταβλητή επηρεάζει μια άλλη και θέλετε να διαπιστώσετε αν η υπόθεσή σας είναι σωστή ή όχι, τότε αυτό είναι το εργαλείο για να το κάνετε.

Σχετικά με την Quantzig

Η Quantzig είναι μια παγκόσμια συμβουλευτική εταιρεία αναλύσεων με γραφεία στις Η.Π.Α., το Ηνωμένο Βασίλειο, τον Καναδά, την Κίνα και την Ινδία. Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με όλες τις υπηρεσίες της Quantzig και τις λύσεις που παρέχει στις εταιρείες μεταξύ όλων των βιομηχανιών, παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας.

Δείτε την πηγή έκδοσης στο: businesswire.com:https://www.businesswire.com/news/home/20180319005678/en/