Η υπηρεσία video streaming Netflix δείχνει πόσο προσέχει τους συνδρομητές του που χρησιμοποιούν την εφαρμογή Android της εταιρείας, με την κυκλοφορία ενός update προσανατολισμένο στα social media σήμερα.
Η εφαρμογή για Android του Netflix προσθέτει ένα σύνολο από χαρακτηριστικά social recommendation, τα οποία στην ουσία διευκολύνουν το να μοιράζεστε μια συγκεκριμένη ταινία ή σειρά με ένα φίλο μέσω Facebook. Το share γίνεται και ιδιωτικά, και η ειδοποίηση έρχεται στον άλλον την επόμενη φορά που θα ανοίξει το Netflix. Το συγκεκριμένο αυτό χαρακτηριστικό κυκλοφόρησε για το site του Netflix και άλλες πλατφόρμες τον περασμένο Σεπτέμβριο,  όπως έχει αναφέρει το VentureBeat στο παρελθόν.
Αλλά αυτό δεν είναι το μόνο πράγμα που προσθέτει το Netflix για τους χρήστες Android. Το update της εταιρείας για την εφαρμογή Androidσυμπεριλαμβάνει, επίσης, νέα χαρακτηριστικά για εκείνους που διαθέτουν smartwatch με λειτουργικό Android Wear, το οποίο θα σας ειδοποιεί όταν κάποιος σας στέλνει ένα recommendation, και θα σας επιτρέπει να κάνετε άλλα πράγματα όπως να παίζετε ταινίες αλλά και να κάνετε pause, να ευχαριστείτε φίλους για τις προτάσεις τους, κ.α.


Πηγή: venturebeat.com