29 Μαρτίου 2024

SAS: Η πολυεθνική με το καλύτερο εργασιακό περιβάλλον σύμφωνα με το Great Place to Work!

Μια ακόμα κορυφαία παγκόσμια διάκριση για τη SAS, η οποία κατετάγη στην 1η θέση στην ελίτ της λίστας των “Πολυεθνικών με τα Καλύτερα Εργασιακά Περιβάλλοντα στον Κόσμο” του Great Place to Work. Συγκεκριμένα, η ηγέτιδα εταιρεία στο χώρο του λογισμικού και των υπηρεσιών Business Analytics κατέκτησε την 1η θέση με βάση τις επιδόσεις της σε θέματα εργασιακού περιβάλλοντος που εμπνέει τους εργαζόμενους, στο περιβάλλον ανοιχτής επικοινωνίας, στις γενναιόδωρες παροχές, αλλά και σε ότι αφορά το “ισοζύγιο” μεταξύ εργασίας και προσωπικής ζωής.

 

Στον συγκεκριμένο τομέα, η SAS τυγχάνει πλέον παγκόσμιας αναγνώρισης από το Great Place to Work, κατακτώντας κορυφαίες θέσεις τόσο όσον αφορά τα κεντρικά γραφεία της στις ΗΠΑ, όσο τα τοπικά γραφεία της σε πάρα πολλές από τις χώρες στις οποίες δραστηριοποιείται.

 

Θυμίζουμε ότι ανάμεσα σ’ αυτές συγκαταλέγεται πλέον και το τοπικό γραφείο στη χώρα μας, καθώς η SAS Ελλάδας κατετάγη στη 2η θέση στην ετήσια λίστα µε τις “Εταιρείες με τα Καλύτερα Εργασιακά Περιβάλλοντα στην Ελλάδα για το 2012” της εταιρείας ερευνών, συμβουλευτικών υπηρεσιών και εκπαίδευσης Great Place to Work Institute Hellas, μεταξύ των εταιρειών που απασχολούν από 20 έως 49 εργαζόμενους.

 

Σχολιάζοντας τη νέα αυτή σημαντική διάκριση της εταιρείας, ο Νίκος Πέππας, Γενικός Διευθυντής της SAS Ελλάδας και Κύπρου, δήλωσε: “Είμαστε εξαιρετικά υπερήφανοι που η SAS κατατάσσεται πλέον στην κορυφή ανάμεσα στις σημαντικότερες πολυεθνικές με τα καλύτερα εργασιακά περιβάλλοντα παγκοσμίως. Η συγκεκριμένη κορυφαία διάκριση, σε συνδυασμό με την αντίστοιχη που κατέκτησε το τοπικό γραφείο στη χώρα μας, επιβραβεύουν την τεράστια δέσμευση της εταιρείας απέναντι στο σημαντικότερο περιουσιακό στοιχείο της, που δεν είναι άλλο από το ανθρώπινο κεφάλαιο.”