Για δεύτερη χρονιά, η Oracle μεταφέρει τις σημαντικότερες ανακοινώσεις από το Oracle Openworld στην Αθήνα, την Πέμπτη 25 Οκτωβρίου, 9-17.00, στο Ξενοδοχείο Intercontinental. Με τίτλο "Your Vision, Engineered", η εκδήλωση Oracle Day θα περιλαμβάνει επιλεγμένες ανακοινώσεις και διαδραστικές εκπαιδευτικές ενότητες από το Oracle Openworld, την πιο σημαντική εκδήλωση τεχνολογίας της Oracle.

 

Η εκδήλωση Oracle Day θα περιλαμβάνει επιτυχημένες περιπτώσεις πελατών, συζητήσεις με ειδικούς και ζωντανές επιδείξεις νέων προϊόντων σχετικά με το Cloud Computing, τα Big Data & Business Analytics και το Customer Experience. Για να μάθετε περισσότερα και να εγγραφείτε δωρεάν, επισκεφτείτε την ιστοσελίδα: www.oracle.com/oracleday.

 

 

Οι τεχνολογίες που θα συζητηθούν στην εκδήλωση Oracle Day θα καταδείξουν τη διαφορετική προσέγγιση που έχει υιοθετήσει η Oracle όσον αφορά στην παροχή λύσεων τεχνολογίας που έχουν σχεδιαστεί να λειτουργούν μαζί.

 

Οι τελευταίες υπηρεσίες και προϊόντα της Oracle περιλαμβάνουν:

 

  • Oracle Cloud. Η υιοθέτηση συνεχίζει να αυξάνεται με εντυπωσιακούς ρυθμούς, καθώς περισσότεροι από 10.000 πελάτες και 25 εκατομμύρια χρήστες σε ολόκληρο τον κόσμο βασίζονται ήδη σε καθημερινή βάση στις υπηρεσίες.

 

  • Oracle Exadata X3: Database In-Memory Machine με μνήμη Flash αντί δίσκων.

 

  • Εμπειρία πελάτη: αξιοποίηση της δύναμης των κοινωνικών δικτύων, καθώς και εσωτερικών πόρων, για μεγιστοποίηση της διατήρησης πελατών, βελτίωση της λειτουργικής αποτελεσματικότητας και επιτάχυνση της απόκτησης νέων πελατών.

 

  • Μια σειρά προϊόντων λογισμικού εφαρμογών που περιλαμβάνει νέες εφαρμογές για φορητές συσκευές.

 

 

Ο Αντώνης Μονοκρούσος, Country Leader της Oracle Ελλάς, δήλωσε: «Το Cloud, τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και τα Big Data αλλάζουν τον τρόπο λειτουργίας των επιχειρήσεων. Στόχος του Oracle Day είναι να δώσει στα ανώτερα στελέχη που είναι επιφορτισμένα με τη λήψη αποφάσεων τις πληροφορίες και την ενημέρωση που θα τους βοηθήσουν να υιοθετήσουν αυτές τις τεχνολογίες.»

 

Χορηγοί της εκδήλωσης: Platinum: Intel, Gold: Atos, Intrasoft, Silver: SingularLogic, Softecon Enterprise, Uni Systems, Bronze: Globo, PwC.

 

 

Χορηγοί επικοινωνίας: Appgaraz.gr, BizTech.gr, Business Analytics.gr, Com Business, Com.Today, Digital Life.gr, EMEA Business Monitor.gr, Epixeiro.gr, ICTPlus.gr, Infocom.gr, IT Daily, IT Security Professional, NetFax, Netweek, Supply Chain & Logistics, Tech Channel Partner.