19 Απριλίου 2024

Η InterSystems ολοκλήρωσε πλατφόρμα ενοποίησης για τη CentreCare Health System

Η InterSystems Corporation, εταιρία που δραστηριοποιείται στην ανάπτυξη λογισμικού που συνδέεται με την υγειονομική περίθαλψη, ανακοίνωσε ότι η CentraCare Health System ολοκλήρωσε την πλατφόρμα ενοποίησης και ανάπτυξης InterSystems Ensemble. Η InterSystems ειδικεύεται στις προηγμένες τεχνολογίες ευφυΐας στον τομέα των βάσεων δεδομένων.

Η CentraCare, με έδρα το St Cloud, στη Μινεσότα, είναι μια ομάδα επαγγελματιών υγειονομικής περίθαλψης στην Μινεσότα με ένα δίκτυο διανομής που περιλαμβάνει νοσοκομεία, μονάδες περίθαλψης, κλινικές και υπηρεσίες ειδικής φροντίδας. Ένα μέλος της CentraCare, το νοσοκομείο St. Cloud, έλαβε πρόσφατα το βραβείο Thomson Reuters Top 100 Hospital για πέμπτη συνεχή χρονιά. "Ψάχναμε για περισσότερη λειτουργικότητα, ταχύτερη απόδοση και αποτελεσματικότητα από ότι μπορούσε να παρέχει η κλασική μας πλατφόρμα eGate”, λέει η Amy Porwoll, Διευθύντρια Πληροφοριακών Συστημάτων. “Ενημερώσαμε την InterSystems ότι θέλαμε να κάνουμε ένα onsite project για να δούμε πώς θα αντιμετώπιζε ένα αρκετά εκτεταμένο πλήθος προβλημάτων στην επιχειρήση”. Η ταχύτητα της Ensemble, η ποικιλία των δυνατοτήτων της και οι ενσωματωμένες βάσεις δεδομένων ήταν οι βασικοί παράγοντες πίσω από την επιτυχημένη προσπάθεια του project και την απόφαση να χρησιμοποιηθεί η πλατφόρμα Ensemble CentraCare για όλη την επιχείρηση.

“Περισσότερα από 415.000 μηνύματα διανέμονται μέσω του δικτύου διανομής CentraCare κάθε μέρα.” Εκτός από τη χρήση του Ensemble για να ενσωματώνει τις εφαρμογές και την αποθήκευση δεδομένων εντός του οργανισμού, η CentraCare ξεκινήσε ένα σύστημα που βασίζεται στο Ensemble ώστε να συνδέεται με εξωτερικούς φορείς παροχής υπηρεσιών υγείας που αποτελούν τμήμα του θυγατρικού της προγράμματος.