Έχοντας δημιουργηθεί εδώ και λιγότερο από 6 μήνες, το Cloud Foundry Foundation, το οποίο ελέγχει το Cloud Foundry της Pivotal Software, έχει σημειώσει μεγάλη πρόοδο σε σύντομο χρονικό διάστημα.

"Βρισκόμαστε σε έναν κόσμο όπου νοιαζόμαστε για δύο πράγματα: πολλαπλούς προμηθευτές και multicloud”, δήλωσε ο διευθύνων σύμβουλος του Cloud Foundry Sam Ramji, ο οποίος συζήταγε στο theCUBE με τον John Furrier με θέμα το ιστορικό του Cloud Foundry Foundation κατά τη διάρκεια της Συνόδου Κορυφής OpenStack 2015. "Θα πρέπει να είμαστε πολύ προσεχτικοί με τον μοναδικό προμηθευτή ανοιχτού κώδικα. Πριν από ένα χρόνο η IBM ανακοίνωσε ότι το Cloud Foundry επρόκειτο να είναι μέρος της Bluemix και κινήθηκε για να δημιουργήσει το ίδρυμα μαζί με την Pivotal. Πριν από εννέα μήνες, όταν η HP έκανε την ίδια ανακοίνωση γύρω από την HP Helion, τότε ξεκίνησε το παιχνίδι".

 

Μια μεγάλη εικόνα σχηματίζεται

Η πλατφόρμα Cloud computing υιοθετεί μια προσέγγιση μεγάλου βεληνεκούς για την παράδοση. «Δεν είναι το πόσο γρήγορα μπορεί να σας πάρει από το Α στο Β, αλλά είναι το πόσο γρήγορα μπορεί να σας μετατρέψει ολόκληρο το σύστημα ", δήλωσε ο Ramji. "Οι χειριστές έχουν μείνει πίσω. Με το Cloud Foundry, οι ώριμες επιχειρήσεις  θα μπορούν να λένε, “Έχουμε ένα κύκλο της καινοτομίας, θα πρέπει να τον αναστρέφουμε κάθε εβδομάδα, και πρέπει να το κάνουμε αυτό σε πολλαπλά τμήματα". Πρόκειται για ένα σύστημα που θα σας αφήσει να παράγετε, να δοκιμάζετε, να λειτουργείτε, να διατηρείτε, να τα κάνετε όλα αυτά μέσα από τον κύκλο  αυτό".